Închide meniul
Foto

Gabi Balint nu s-a putut abţine când a auzit scandările fanilor FCSB-ului din Ghencea: „Să recunoască că nu au nume şi palmares!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2023, 20:43

Gabi Balint nu s-a putut abţine când a auzit scandările fanilor FCSB-ului din Ghencea: „Să recunoască că nu au nume şi palmares!”

Gabi Balint nu s-a putut abţine când a auzit scandările fanilor FCSB-ului din Ghencea

Gabi Balint, pe stadionul din Ghencea / Colaj Hepta / AntenaSport

Gabi Balint nu s-a putut abţine când a auzit scandările fanilor FCSB-ului din Ghencea. „FCSB este Steaua” şi „Suntem noi, Steaua suntem noi”, au strigat ultraşii echipei lui Gigi Becali în momentul în care au intrat pe stadionul de 100 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Susţinător al celor de la CSA Steaua, Gabi Balint a răbufnit când a fost întrebat despre cântecele suporterilor din Peluza Nord. Acesta le-a cerut celor de la FCSB să recunoască faptul că nu au numele şi palmaresul echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

Gabi Balint nu s-a putut abţine când a auzit scandările fanilor FCSB-ului din Ghencea

Stadionul Steaua e unul dintre cele mai frumoase. Mă întrebi de meci sau de echipă? Asta o fac tot timpul, chiar dacă jucau pe Naţional Arena (n.r. fanii care au strigat: ‘FCSB este Steaua’). Să se încaseze nişte bani… din bani privaţi. Banii de la FCSB sunt bani privaţi. Cred că a costat mai mult elicopterul ăla decât banii pe care îi încasează FCSB.

Eu n-am nimic. Eu am spus de mult că până la urmă vor juca acolo. Ei trebuie să recunoască pentru totdeauna că nu au nimic, nu au nume, nu au palmares. Suporterii sunt stelişti, am spus întotdeauna„, a declarat Gabi Balint la digisport.ro.

Balint este jucător de legendă al Stelei, câştigător al cinci titluri şi a trei Cupe ale României în tricoul roş-albaştrilor. A fost integralist în finala cu Barcelona, din 1986.

Reclamă

Va fi nebunie totală la FCSB – CFR Cluj, la primul meci pe care echipa lui Gigi Becali îl va juca pe noul stadion din Ghencea. Se aşteaptă să fie prezenţi aproximativ 28 de mii de fani în tribună.

Peluza Nord, show total în drumul spre stadion: „Suntem noi, Steaua suntem noi!”

FCSB – CFR Cluj în Ghencea! Peluza Nord a făcut show total în drumul spre stadion. Mii de fani ai celor de la FCSB au început să cânte în drumul spre stadionul Steaua.

La ora 19:00, galeria celor de la FCSB a plecat spre stadionul Steaua de la locul de întâlnire. Ultraşii au făcut show şi a început „războiul scandărilor”. În momentul în care au trecut pe lângă sediul ce la CSA Steaua, galeria de la FCSB a început să scandeze: „Suntem noi, Steaua suntem noi!

Reclamă 4 / 0/3

Peste 5000 de fani au plecat spre stadionul Ghencea, acolo unde FCSB va juca marele derby cu CFR Cluj. Un elicopter a survolat deasupra galeriei de la FCSB în drumul spre stadion. FCSB – CFR Cluj se va juca cu casa închisă.

FCSB a revenit după opt ani de aşteptare în Ghencea!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și