Închide meniul
Foto

Fiica lui Marius Șumudică, mesaj emoționant în ziua în care tatăl ei împlinește 53 de ani: „Cel mai bun din întreaga lume!”

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2024, 12:43

Reclamă
Fiica lui Marius Șumudică, mesaj emoționant în ziua în care tatăl ei împlinește 53 de ani: „Cel mai bun din întreaga lume!”

Fiica lui Marius Șumudică, mesaj emoționant în ziua în care tatăl ei împlinește 53 de ani

Sarah Șumudică și Marius Șumudică/ Colaj Instagram, Hepta

Fiica lui Marius Șumudică a transmis un mesaj emoționant, în ziua în care tatăl ei împlinește 53 de ani. Sarah a postat un colaj cu mai multe fotografii în care apare alături de antrenorul român, și și-a declarat dragostea necondiționată pentru acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică împlinește azi 53 de ani. Antrenorul român o antrenează pe Gaziantep, echipă de la care a fost la un pas să fie demis, în urmă cu o săptămână.

Fiica lui Marius Șumudică, mesaj emoționant în ziua în care tatăl ei împlinește 53 de ani

Sarah nu a trecut cu vederea faptul că astăzi este ziua de naștere a tatălui ei. Aceasta a postat mai multe fotografii alături de Marius Șumudică și a transmis un mesaj scurt, dar emoționant: „Te iubesc, tati”.

De asemenea, Sarah a mai transmis un scurt mesaj și la postarea făcută de Gaziantep, clubul pe care îl antrenează Marius Șumudică: „La mulți ani celui mai bun tată din întreaga lume! Te iubesc necondiționat”, a mai transmis Sarah Șumudică, pe Instagram.

Fiica lui Marius Șumudică a postat și o imagine cu întreaga ei familie, de la Muzeul Louvre, din Paris (vezi galeria foto de la finalul articolului). Aceasta mai are un frate, pe nume Marius Șumudică Jr.

Reclamă

Sarah Șumudică are 22 de ani și a studiat Facultatea de Drept. Aceasta postează des pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de mii de oameni. De asemenea, Sarah a fost surprinsă des și la partidele echipelor antrenate de tatăl ei, Marius Șumudică.

Sarah Şumudică trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un fost fotbalist. Alexandru Mitracu este cel care i-a furat inima tinerei. Iubitul fiicei lui „Şumi” a fost junior la Dinamo şi Benfica, evoluând pentru echipa de U19 a „câinilor”.

Pe lângă Sarah, Marius Şumudică şi soţia lui, Liliana, mai au împreună şi un băiat, pe nume Marius Şumudică Jr. Acesta colaborează cu tatăl lui, fiind în staff-ul echipelor pe care „Şumi” le antrenează.

Reclamă 4 / 0/3

Suma uriașă cu care Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep

Turcii au dezvăluit suma uriașă cu care Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep. Antrenorul român le-a dat asigurări oficialilor echipei că nu-i va duce în eșalonul inferior, fiind dispus să le ofere nu mai puțin de 100.000 de euro, dacă se întâmplă contrariul și Gaziantep retrogradează.

Conform presei din Turcia, Marius Șumudică a garantat cu suma de 100.000 de euro că o va salva de la retrogradare pe Gaziantep. Antrenorul român i-a convins astfel pe oficialii turci să-i mai dea o șansă și astfel și-a continuat mandatul pe banca echipei, mandat pe care l-a început la startul acestui sezon.

Consiliul de administrație al lui Gaziantep s-a reunit, imediat după ultimul meci al echipei, înfrângerea cu Gaziantep. Deși au membrii au votat în favoarea demiterii lui Marius Șumudică, scorul fiind de 7-6, antrenorul român a mai primit o șansă după discuția pe care a purtat-o cu bașkanul echipei.

Șumudică le-a spus oficialilor că în cazul în care va pleca, echipa cu siguranță va retrograda. După a spus managerilor: „Pariez că echipa asta rămâne în prima ligă. Dacă va retrograda, voi da 100.000 de euro din propriul meu buzunar”. Astfel, oficialii echipei au votat pentru Șumudică, după ce erau deciși să plece inițial”, au transmis turcii de la olaymedya.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și