Închide meniul

Suma uriașă cu care Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep! Anunțul turcilor despre antrenorul român

Viviana Moraru Publicat: 29 februarie 2024, 8:25

Reclamă
Suma uriașă cu care Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep! Anunțul turcilor despre antrenorul român

Suma uriașă cu care Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui antrenament / gaziantepfk.org

Turcii au dezvăluit suma uriașă cu care Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep. Antrenorul român le-a dat asigurări oficialilor echipei că nu-i va duce în eșalonul inferior, fiind dispus să le ofere nu mai puțin de 100.000 de euro, dacă se întâmplă contrariul și Gaziantep retrogradează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a fost la un pas de demitere de la Gaziantep, după ce echipa a ajuns pe locurile retrogradabile din Turcia. Oficialii echipei au decis să-i mai dea o șansă acestuia, după o ședință de trei ore cu „Șumi”.

Suma uriașă cu care Marius Șumudică a garantat că nu va retrograda cu Gaziantep

Conform presei din Turcia, Marius Șumudică a garantat cu suma de 100.000 de euro că o va salva de la retrogradare pe Gaziantep. Antrenorul român i-a convins astfel pe oficialii turci să-i mai dea o șansă și astfel și-a continuat mandatul pe banca echipei, mandat pe care l-a început la startul acestui sezon.

Consiliul de administrație al lui Gaziantep s-a reunit, imediat după ultimul meci al echipei, înfrângerea cu Gaziantep. Deși au membrii au votat în favoarea demiterii lui Marius Șumudică, scorul fiind de 7-6, antrenorul român a mai primit o șansă după discuția pe care a purtat-o cu bașkanul echipei.

„Șumudică le-a spus oficialilor că în cazul în care va pleca, echipa cu siguranță va retrograda. După a spus managerilor: „Pariez că echipa asta rămâne în prima ligă. Dacă va retrograda, voi da 100.000 de euro din propriul meu buzunar”. Astfel, oficialii echipei au votat pentru Șumudică, după ce erau deciși să plece inițial”, au transmis turcii de la olaymedya.com.

Reclamă

Gaziantep ocupălocul 17 în prima ligă, cu 28 de puncte, la un punct de locurile care asigură salvarea de la retrogradare. În următorul meci, trupa lui Marius Șumudică se va duela cu Antalyaspor, în deplasare, urmând ulterior un duel „de foc”, cu Beșiktaș.

Marius Şumudică, „salvat” de jucători la Gaziantep

Marius Şumudică a fost „salvat” de jucători la Gaziantep. Trei elevi ai săi au mers să discute cu oficialii clubului pentru a le transmite că îşi doresc ca „Şumi” să nu fie demis. Antrenorul va continua pe banca formaţiei din Turcia, după o şedinţă de trei ore cu conducerea.

Conform presei din Turcia, trei jucători de la Gaziantep au luat atitudine şi au decis să discute cu oficialii clubului pentru ca Marius Şumudică să nu fie demis. Alexandru Maxim, Florin Niţă şi căpitanul echipei, Papy Djilobodji au fost delegaţi să discute cu şefii clubului pentru a se evita plecarea lui „Şumi”.

Reclamă 4 / 0/3

„Trei fotbaliști importanți s-au dus la președinte și la manageri și le-au spus: <Noi suntem mulțumiți de antrenorul nostru. Noi am adus echipa în această situație grea și tot noi o vom scoate de aici! Vrem ca antrenorul nostru să rămână. Dați-ne ocazia și vom câștiga meciul cu Antalya>”, au transmis turcii de la olaymedya.com.

„Şumi” a mers, alături de asistentul său, Șener Gençtürk, la preşedintele lui Gaziantep şi a avut o şedinţă cu acesta care a durat nu mai puţin de trei ore. Oficialii echipei au decis astfel ca românul să nu plece, însă cel care a demisionat a fost vicepreşedintele lui Gaziantep, Güney Dağdeviren, care îşi dorea ca tehnicianul român să plece de pe banca echipei.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și