Închide meniul
Foto

Fiica lui Pep Guardiola, apariţie răvăşitoare în Turcia: „Perfecţiune!”. Maria Guardiola şi-a uluit fanii!

Publicat: 31 iulie 2023, 21:58

Reclamă
Fiica lui Pep Guardiola, apariţie răvăşitoare în Turcia: „Perfecţiune!”. Maria Guardiola şi-a uluit fanii!

Fiica lui Pep Guardiola, apariţie răvăşitoare în Turcia

Maria Guardiola are 22 de ani / Profimediaimages

Fiica lui Pep Guardiola a avut o apariţie răvăşitoare în Turcia. Maria Guardiola se bucură de o vacanţă la Izmir şi şi-a uluit fanii. Are peste 700.000 de urmăritori pe contul ei oficial de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, Maria Guardiola a atras imediat atenţia asupra ei. Reacţiile primite au fost cu adevărat savuroase.

Fiica lui Pep Guardiola, apariţie răvăşitoare în Turcia: „Perfecţiune!”

Maria Guardiola are 22 de ani şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ultimele fotografii pe care le-a pus pe reţelele sociale au devenit imediat virale. „La cină„, a fost mesajul care a însoţit postarea care a adunat peste 87.000 de aprecieri într-o singură zi.

Perfecţiune!„, „Pep chiar ştie să facă lucruri frumoase„, „Eşti fata visurilor mele„, „Eşti uluitoare„, „Regina„, „Acum chiar că sunt fanul lui Pep Guardiola„, i-au scris imediat fanii.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by maria guardiola (@maria.guardiola)

Maria Guardiola a fost, în trecut, într-o relaţie cu Dele Alli, internaţionalul englez care a jucat sezonul trecut pentru Beşiktaş. Relaţia lor a fost de scurtă durată.

Trei copii are Pep Guardiola, managerul lui Manchester City. Este vorba de Maria, Marius şi Valentina. Antrenorul spaniol este plătit regeşte de şeicul „cetăţenilor”. Încasează nu mai puţin de 22 de milioane de euro pe an.

Reclamă 4 / 0/3

Maria a sărbătorit alături de tatăl ei câştigarea UEFA Champions League. După victoria senzaţională cu Real Madrid (4-0), din semifinale, iica managerului „cetăţenilor” a transmis un mesaj emoţionant.

Nu ştiu cum să descriu ceea ce Pep Guardiola face. E un geniu. Face totul perfect. Este cel mai bun antrenor din istorie”, a scris Maria Guardiola în descrierea clipului cu tabela, pe care l-a postat pe Instagram.

Avertismentul lui Pep Guardiola, după plecările jucătorilor de top în Arabia Saudită

Riyad Mahrez a plecat de la Manchester City după cinci ani petrecuţi pe Etihad şi s-a transferat la Al-Ahli din Arabia Saudită, pentru suma de 30 de milioane de lire sterline.

Pep Guardiola, antrenorul „cetăţenilor”, a dezvăluit că îşi dorea ca algerianul să continue la echipa sa, dar că nu a putut să se opună ofertei venite din partea clubului saudit.

Riyad a primit o ofertă incredibilă şi din acest motiv nu am putut să spunem nu. Noi voiam ca el să continue, categoric.

În urmă cu câteva luni, atunci când Cristiano Ronaldo era singurul jucător care s-a dus acolo, nimeni nu ar fi crezut că atâţia jucători de top vor ajunge să joace în campionatul din Arabia Saudită. În viitor vor fi mai mulţi şi din acest motiv cluburile trebuie să fie conştiente de ce se întâmplă.

Arabia Saudită nu este o ameninţare, este o realitate. Ei vor să creeze un campionat puternic şi, până în acest moment, e campionatul care poate face asta. Premier League a cheltuit mai mult decât ceilalţi pentru că există o organizare foarte bună şi pentru că drepturile tv sunt foarte mari.

Reclamă

În ceea ce priveşte campionatul din Arabia Saudită, nu ştiu cât vor putea să ţină acest ritm, dar jucătorii vor să aibă această experienţă şi să joace în acest campionat. Arabia Saudită a schimbat piaţa”, a declarat Pep Guardiola, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și