Închide meniul

Fiica lui Rudel Obreja, atac furibund după moartea tatălui ei: „Această crimă să nu se multiplice la nesfârşit!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 martie 2023, 17:26

Fiica lui Rudel Obreja, atac furibund după moartea tatălui ei: „Această crimă să nu se multiplice la nesfârşit!

Fiica lui Rudel Obreja, Leyla Denisa Obreja, atac furibund după moartea tatălui ei

Leyla Denisa Obreja este fiica lui Rudel Obreja / Facebook

Fiica lui Rudel Obreja a lansat un atac furibund după moartea tatălui ei. Fostul şef al Federaţiei Române de Box a încetat din viaţă la 57 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Fostul mare boxer fusese eliberat din închisoare pentru a se trata, dar din păcate medicii nu au mai putut să îi salveze viaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”. Fiica lui, Leyla Denisa Obreja, a avut o reacţie dură la adresa autorităţilor din România.

Fiica lui Rudel Obreja, atac furibund după moartea tatălui ei

Leyla Denisa cere demisii de onoare după ce tatăl ei a fost răpus de cancer. „Să dispară România în care tronează corupția„, a transmis ea.

În ultimele clipe din viață, tatăl meu, cu tăria și credința care îl caracterizau, își ierta călăii: judecătorii, procurorii, oamenii politici, directorii de penitenciare și toți ceilalți, care cu mâinile albe, vă lasă impresia că urmăresc virtutea țării, vă vor binele și vă scapă de corupție.

Ce făceau cei pe care îi alegem și îi hrănim, Avocatul Poporului, Președintele, atunci când CAMPIONUL LOR, CEL care le-a pus argintul și bronzul la picioare în ”89, CEL pe care l-au primit acasă în aplauze și îl puneau să pășească pe covoare de flori, CEL al cărui nume nu se va pierde în istorie, Rudel Obreja, își striga disperat durerea din spatele gratiilor?

Reclamă

Aș vrea să plătească corect, drept, DREPT așa cum a fost TATA, toți acei mulți-puțini care nu l-au auzit strigându-și durerea bolii care îl măcina, PENTRU CA ACEASTĂ CRIMĂ SĂ NU SE MULTIPLICE LA NESFÂRȘIT!

Leyla Denisa Obreja: „Tata a iubit enorm România”

Vreau să îngrop acest sistem al dosarelor făcute la comandă și al executărilor politice, atunci când îl îngrop pe TATA.

Vă cer tuturor să vă alăturați demersului de a solicita demisia de onoare a unor oameni dezonorabili, respectiv Ministrul Justiției Cătălin Predoiu și Directorul General Administrația Națională a Penitenciarelor, Dan Halchin!

Reclamă 4 / 0/3

Acești Dumnezei în fața cărora am stat cu mâna întinsă 9 luni să ne mai dea un pic de viață! Să dispară România în care tronează corupția, arivismul, oportunismul și venalitatea.TATA A IUBIT ENORM ROMÂNIA iar destinul ei rămâne acum în pumnii noștri. Luptăm?”, a transmis Leyla Denisa Obreja pe contul ei de Facebook.

Obreja se trata într-un spital civil, după ce fusese eliberat de Tribunalul Ilfov, după ce chiar şi Consiliul Mondial al Boxului ceruse eliberarea fostului boxer român, ajuns la 57 de ani.

Rudel Obreja a murit „cu demnitate”. Mesaj emoţionant, cu câteva zile înainte de deces

Rudel Obreja a murit „cu demnitate”. Fostul şef al Federaţiei Române de Box suferea de cancer şi a avut un mesaj emoţionant pentru prietenul său, Viorel Plosca, vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Box.

Plosca a fost şi cel care a anunţat decesul lui Rudel Obreja. Obreja se trata într-un spital civil, după ce fusese eliberat de Tribunalul Ilfov, după ce chiar şi Consiliul Mondial al Boxului ceruse eliberarea fostului boxer român, ajuns la 57 de ani.

A murit acasă. A murit cu demnitate. Acum câteva zile mi-a spus la telefon că doar bunul Dumnezeu mă mai poate ajuta să trec peste asta. Era resemnat şi vorbea greu”, a spus Plosca, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Născut pe 6 august 1965 la Galaţi, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 şi cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câştigător al Centurii de Aur şi al titlului naţional.

Rudel Obreja, cinci ani de închisoare

În martie 2017, instanţa supremă a condamnat-o pe fostul ministru al Dezvoltării Regionale Elena Udrea la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul Gala Bute, fiind achitată pentru tentativa de folosire de declaraţii false sau incomplete.

Reclamă

Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, Gheorghe Nastasia a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare, iar Ana Maria Topoliceanu a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, în timp ce fostul mnistru al Economiei Ion Ariton a fost achitat.

Pe 22 iulie, Tribunalul Ilfov a decis că poate fi întreruptă executarea pedepsei pentru fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul Gala Bute. El a solicitat suspendarea executării pedepsei, argumentând că are cancer cu metastaze şi doreşte să se trateze corespunzător.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” Vezi toate știrile
Citește și