Închide meniul
Foto

Fiica unui bărbat celebru din România s-a iubit cu Ilie Dumitrescu: „Cu siguranţă l-a deranjat! A fost o greşeală faţă de tatăl meu”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2023, 20:05

Reclamă
Fiica unui bărbat celebru din România s-a iubit cu Ilie Dumitrescu: „Cu siguranţă l-a deranjat! A fost o greşeală faţă de tatăl meu”

Ilie Dumitrescu şi Teodora Vochin au avut o relaţie

Profimedia

Fiica unui bărbat celebru din România s-a iubit nebuneşte cu Ilie Dumitrescu. Este vorba de Teodora, fiica lui Andrei Vochin, fost jurnalist şi actualul consilier al lui Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu acordat în trecut pentru antenastars.ro, Teodora Vochin a recunoscut că tatăl său a fost deranjat de relaţia pe care a avut-o cu Ilie Dumitrescu. Aceasta a recunoscut că a fost o greşeală. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU TEODORA VOCHIN)

Fiica unui bărbat celebru din România s-a iubit nebuneşte cu Ilie Dumitrescu

„Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât.

Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine„, a spus, în trecut, Teodora Vochin pentru antenastars.ro.

Viaţa tumultoasă a lui Ilie Dumitrescu. Şi-a părăsit soţia pentru o studentă de 21 de ani, în 1995

Puţină lume ştie detalii despre viaţa tumultoasă a lui Ilie Dumitrescu. Fostul jucător al Stelei şi al lui Tottenham a surprins în 1995, în momentul în care şi-a părăsit soţia pentru o studentă de 21 de ani.

Reclamă

„Mister” a fost căsătorit pentru prima dată cu Nela, femeia cu care are doi copii: Dani şi Sică. Fostul atacant al Generaţiei de Aur a divorţat după numai patru ani. O cunoscuse deja pe Letiţia Badea, o tânără care era de o frumuseţe ieşită din comun.

Cei doi şi-au oficializat relaţia după ce fostul mare fotbalist a semnat actele de divorţ. Au apărut atunci detalii despre povestea de iubire pe care o trăia cu studenta de la Filologie, despre care se spunea că seamănă cu Monica Bellucci. Ilie şi Letiţia s-ar fi cunoscut la o emisiune TV. Au urmat şase luni de tatonări. Tânăra ar fi fost în cele din urmă cucerită într-un mod fabulos, cu un buchet imens de flori şi cu un tablou de Grigorescu

Letiţia era atunci şi un model de succes în România. A defilat, la cele mai importante prezentări de modă, pentru Zină Dumitrescu, Venera Arapu sau Janine Sârbu.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu şi Letiţia nu au mai ajuns la altar, dar au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 14 ani. Au împreună doi copii, pe Toto şi pe Mayra. S-au despărţit după ce femeia a acuzat că ar fi fost înşelată. Letiţia a rămas cu afacerea pe care o avea, un magazin de lux în Dorobanţi.

În afară de cei patru copii din relaţiile cu Nela şi Letiţia, Ilie Dumitrescu ar mai avea o fiică. Potrivit libertatea.ro, este vorba despre Elisabeta. Aceasta nu a fost niciodată recunoscută de fostul mare fotbalist. Mama ei, Maria, ar fi trăit o poveste de dragoste cu Ilie în momentul în care acesta avea 17 ani.

Nu am nimic de declarat. E de ajuns că s-a trecut peste intimitatea mea„, a reacţionat presupusa fiică a lui Ilie Dumitrescu pentru sursa citată anterior.

„Mister”, aventură cu soţia unui poliţist

Fostul jucător al Generaţiei de Aur a povestit că ar fi avut o aventură cu soţia unui poliţist din Anglia, în momentul în care îmbrăca tricoul lui Tottenham.

Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. M-au apreciat. Era o glumă între noi. Cum să neg așa ceva? S-a întâmplat

Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi». Avea telefonul meu și m-a sunat, iar din momentul ăla n-am mai deranjat-o, n-am mai sunat-o niciodată. A fost o chestie de viață.

În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top! Iar în România atunci nu existau paparazzi. Dacă aveam educația de acum, mă feream, eram mai discret„, a spus Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și