Închide meniul
Foto

Fiica unui fost fotbalist la Steaua este de o frumuseţe răpitoare: „O pisică nu stă la tine în brațe pentru că vrei tu, ci pentru că vrea ea!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2023, 14:59

Fiica unui fost fotbalist la Steaua este de o frumuseţe răpitoare: „O pisică nu stă la tine în brațe pentru că vrei tu, ci pentru că vrea ea!”

Maria Ceuaşilă este fiica lui Gheorghe Ceauşilă

Colaj Instagram

Fiica unui fost fotbalist la Steaua este de o frumuseţe răpitoare. Maria Ceauşilă este una dintre cele mai fumoase fiice de foşti fotbalişti din România. Maria Ceauşilă este fata fostului jucător de la Steaua, Dinamo sau Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Ceauşilă este de o frumuseţe ieşită din comun şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Tatăîl său este un fost fotbalist care a jucat la Steaua București, Dinamo București, Universitatea Craiova, Sportul Studențesc și CF Brăila.

Fiica unui fost fotbalist la Steaua este de o frumuseţe răpitoare

Maria Ceauşilă are mii de amiratori pe reţelele de socializare şi face senzaţie cu fiecare postare. „O pisică nu stă la tine în brațe pentru că vrei tu, ci pentru că vrea ea!„, este ultimul citat cu care şi-a pus pe jar fanii.

Fiica lui Gheorghe Ceauşilă a lucrat în trecut şi în cadrul Federaţiei Române de Fotbal. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Gheorghe Ceauşilă a jucat câteva minute pentru Steaua în sezonul 1985-1986, când echipa antrenată atunci de Emerich Ienei a câştigat Cupa Campionilor, dar şi titlul.

Reclamă

În sezonul 1990 – 1991, Ceauşilă a câştigat titlul cu Universitatea Craiova. „Craiova este cel mai frumos moment al carierei mele. Urmăresc echipa și acum, când începe să redevină ce-a fost odată„, spunea Ceauşilă în trecut, conform prosport.ro.

Gheorghe Ceauşilă a rămas fără nume pe vremea lui Ceauşescu

Pentru că numele său semăna cu cel al lui Nicolae Ceauşescu, lui Ceauşilă i s-a interzis să îşi mai folosească numele.

Am început fotbalul acasă, la Chimia Râmnicu-Vâlcea, la juniori. Apoi m-au luat în armată, la Steaua. Abia ajunsesem de câteva zile când a venit la mine Valentin Ceaușescu. Copile, uite cum stă treaba, mi-a spus. Ori îți schimbi numele, ori îl transformăm în inițială! Așa nu poți să joci fotbal, e ordin știi tu de unde. N-am vrut să-mi schimb numele de familie, m-am gândit că n-o să țină cine știe cât, mai ales că încă nu ajunsesem să fac performanță.

Reclamă 4 / 0/3

ram acasă, la Vâlcea, și am cumpărat ziarul Sportul, să văd dacă s-a scris ceva de mine. Am avut un șoc atunci când am citit echipa. Eu nu eram, deși jucasem! Abia la a treia sau a patra citire am descoperit un C. Gheorghe în caseta meciului și am făcut legătura. Eram eu!”, şi-a adus aminte Gheorghe Ceauşilă pentru sursa mai susu citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și