Închide meniul

Fiul lui Ion Țiriac, gest impresionant pentru victimele dezastrului din Turcia: „Rugăciunile și fondurile noastre se îndreaptă către Turcia!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 10 februarie 2023, 21:06

Fiul lui Ion Țiriac, gest impresionant pentru victimele dezastrului din Turcia: Rugăciunile și fondurile noastre se îndreaptă către Turcia!”

Fiul lui Ion Țiriac s-a fotografiat la bustul gol, la 47 de ani

Ion Țiriac și Alexandru Țiriac, fiul său / Colaj Profimedia/Instagram

Fiul lui Ion Țiriac, gest impresionant pentru victimele dezastrului din Turcia. Ion Alexandru Țiriac a anunțat pe conturile sale de socializare ca fundația tatălui său se va implica pentru a-i ajuta pe cei afectați de cutremurele din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, bilanțul dezastrului din Turcia și Siria a depăsit 22.000 de morți.

Fiul lui Ion Țiriac, gest impresionant pentru victimele dezastrului din Turcia: „Rugăciunile și fondurile noastre se îndreaptă către Turcia!”

Fiul miliardarului a decis să redirecționeze o parte din bugetul alocat donațiilor către victimele cutremurelor din Turcia. Alexandru Țiriac își dorește să ajute la refacerea unui sat din Turcia complet distrus de cutremur.

„Fundația Ion Țiriac a decis să extindă bugetul alocat donațiilor pentru 2023, ținând cont de evenimentele nefericite suferite de vecinii noștri din Turcia. Vom continuă să susținem România așa cum am făcut-o în ultimii 30 de ani, dar am decis să ajutăm la refacerea unui sat distrus de cutremurul din Turcia.

Vom dona un mare procent din câștigurile noastre anuale către diverse cauze din România, dar uneori, există frați de-ai nostri din alte țări care au nevoie imediată de ajutor. În fața tragediei, partea financiară nu va fi niciodată un obstacol pentru misiunea noastră. Rugăciunile și fondurile noastre se îndreaptă către Turcia”, a fost mesajul postat pe Instagram de Ion Alexandru Țiriac.

Reclamă

Dan Petrescu, sfâșiat de durere în urma cutremurelor din Turcia și Siria: „Este o tragedie mondială, sper să nu fie multe victime”

Dan Petrescu, sfâșiat de durere în urma cutremurelor din Turcia și Siria. Antrenorul de la CFR Cluj speră ca lucrurile să fie rezolvate cât mai repede, iar numărul victimelor să fie cât mai mic.

Dan Petrescu se bucură că întreaga lume s-a mobilizat în încercarea de a ajuta cât mai mulți oameni afectați de cutremure. În ceea ce privește fotbalul din Turcia, „Bursucul” este reticent că se va mai juca în următoarele luni.

„E o dramă. Sper să nu fie multe victime de nicio naționalitate, și mai ales români. Sper să fie toți bine, cei care au fost în Turcia în perioada asta, să ajungă bine acasă. E o tragedie mondială ce se întâmplă acolo, mă bucur că foarte multă lume vrea să ajute.

Reclamă 4 / 0/3

Am băieți care lucrau acolo, am vorbit cu ei și mi-au zis că sunt bine ei, dar erau îngrijorați. N-o să se mai joace fotbal o perioada, 2-3 luni cred că n-o să mai joace”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și