Închide meniul

Flavius Daniliuc, implicat într-un grav accident în Italia! A intrat cu maşina într-un camion

Viviana Moraru Publicat: 31 octombrie 2023, 15:24

Reclamă
Flavius Daniliuc, implicat într-un grav accident în Italia! A intrat cu maşina într-un camion

Flavius Daniliuc, implicat într-un grav accident în Italia

Flavius Daniliuc şi maşina sa avariată/ Colaj lacittadisalerno.it, Profimedia

Flavius Daniliuc a fost implicat într-un grav accident în Italia. Fotbalistul austriac cu părinţi născuţi la Suceava şi-a distrus bolidul, după ce a lovit un camion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Daniliuc, în vârstă de 22 de ani, evoluează la Salernitana, în Serie A. Această joacă pe poziţia de fundaş central, iar în acest sezon a bifat patru meciuri pentru echipa sa, toate în campionat.

Flavius Daniliuc, implicat într-un grav accident în Italia

Conform presei din Italia, Flavius Daniliuc a pierdut controlul maşinii sale şi a intrat în partea din spate a unui camion. Ca urmare a acestui accident, bolidul fundaşului central a suferit daune serioase.

Daniliuc a scăpat nevătămat, fiind doar speriat de cele întâmplate. Poliţia a intervenit de urgenţă şi l-au ajutat pe fundaş să iasă din maşina avariată.

Flavius Daniliuc se întorcea de la antrenamentul echipei sale, Salernitana, în momentul în care a pierdut controlul maşinii. Echipa fundaşului cu părinţi români se va duela cu Sampdoria, în Cupa Italiei, la mijlocul acestei săptămâni.

Reclamă

Flavius Daniliuc are 22 de ani şi evoluează la Salernitana din vara trecută. Fundaşul a fost transferat de italieni de la Nice, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Acesta a mai evoluat şi la echipele de juniori ale lui Bayern Munchen.

De asemenea, Daniliuc a debutat în acest an şi în naţionala mare a Austriei, sub comanda lui Ralf Rangnick. Fundaşul a evoluat timp de o repriză în duelul cu Estoia, din preliminariile EURO 2024. Daniliuc are prezenţe la toate naţionalele de juniori ale Austriei, U15, U16, U17, U18, U19 şi U21.

Flavius Daniliuc, lăudat în presa din Spania

În urmă cu un an, publicaţia Marca a realizat un articol despre Flavius Daniliuc. Spaniolii au remarcat fizicul de culturist pe care îl are fundaşul. Un cunoscut actor, Ralf Moller, a oferit declaraţii despre fundaşul central.

Reclamă 4 / 0/3

„Este grozav. Este tânăr şi arde repede grăsimile. Lucrează din greu cu greutăţile, dar este atent şi la antrenamentul de forţă şi de viteză. Îmi plac muşchii lui”, a declarat Ralf Moller.

De asemenea, cei care l-au remarcat pe Daniliuc pe vremea când evolua la echipa de tineret a celor de la Real Madrid, au avut doar cuvinte de laudă la adresa sa.

„Era clar că va deveni un adevărat profesionist. Întreba mereu ce să perfecţioneze şi punea în practică sfaturile primite de la antrenori”, au declarat cei care l-au observat pe Daniliuc la Real Madrid, conform Marca.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și