Închide meniul
Foto

Florin Prunea, genial despre cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială: „E exact cum ne-a recomandat doctorul! Băieţii ăia numai la meci nu se uitau”

Publicat: 6 decembrie 2022, 10:43

Florin Prunea, genial despre cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială: „E exact cum ne-a recomandat doctorul! Băieţii ăia numai la meci nu se uitau”

Florin Prunea, genial despre cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială

Profimedia

  • Florin Prunea, genial despre cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială
  • Ivana Knoll a făcut senzaţie în Qatar

Florin Prunea, genial despre cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială. Fostul internaţional român este cucerit de Ivana Knoll, fosta Miss Croaţia care face senzaţie pe stadioanele din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frumuseţea Ivanei Knoll nu l-a lăsat indiferent pe Florin Prunea, care a avut un discurs savuros despre femeia care i-a înnebunit pe arabi.

Florin Prunea, genial despre cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială

Am văzut-o în fiecare zi acolo. Superbe, toate din spațiul ex-iugoslav sunt incredibile, sârboaice, croate, tot ce este acolo… (n.r. echipată corespunzător?) Și culori frumoase, alb-roșu. Superbă! Nu numai ea, am văzut mai multe. Urmăresc cadre… Ele nu sunt publice, dar văd ce e și la Brazilia în tribune acolo. Incredibil.

Reclamă

(n.r. se uită la poze cu Ivana Knoll) E exact cum ne-a recomandat doctorul (n.r. râde). Mintea de la meci nu are cum să ți-o ia, dar sută la sută se întâmplă (n.r. să îți mai fugă ochii în tribune ca jucător), mai ales când e stadionul cu tribunele aproape de gazon. Îți dai seama băieții ăia din spatele ei că numai la meci nu se uitau. Uite-l pe ăla care e cel mai jos cu capul aproape de spatele fetei se uită și el și râde. O priveliște minunată. Și un meci minunat, și… A împușcat ce trebuie.

Sunt convins că după acest turneu final atât de reușit pentru ea vor urma și contractele pe măsură. (n.r. sau telefoanele de la jucători) Aia nu mai spun, cu siguranță că știi că se poartă, dar casele de modă cu siguranță se vor bate pe domnișoara. Nu știu dacă e căsătorită, necăsătorită. Sută la sută o cunosc jucătorii din naționala Croației. Și ei sunt câțiva băieți frumoși pe acolo”, a spus Florin Prunea la prosport.ro.

Reclamă

Ivana i-a înnebunit pe arabi pe ritmurile unui manelist român

Într-una dintre apariţiile de pe contul oficial de Instagram, Ivana Knoll s-a filmat dansând pe ritmuri de manele, într-un lift! Frumoasa croată i-a înnebunit şi pe fanii români, cu alegerea melodiei care a făcut furori în România!

Super modelul croat a fost la o petrecere dintr-un bar de fiţe din Doha, capitala fotbalului mondial din acest sfârşit de an. Ivana a postat mai multe filmuleţe, însă cel care a ieşit cel mai mult în evidenţă a fost cel în care dansează pe ritmurile româneşti de manele.

Ivana Knoll riscă să meargă la închisoare în Qatar! Cea numită de suporteri „cea mai frumoasă fană de la Cupa Mondială” a pozat în ţinute considerate indecente de către qatarezi, şi astfel poate fi sancţionată dur de oficialii ţării care organizează turneul mondial final.

Reclamă 4 / 0/3

Ivana Knoll a defilat prin Doha doar într-un costum de baie, în culorile naţionalei Croaţiei, şi astfel a atras atenţia autorităţilor din Qatar. Conform presei britanice, super modelul riscă să fie interzisă în spaţiile publice. Totodată, dacă se afişa în anumite zone stricte din Qatar, Knoll putea fi chiar arestată!

Ivana Knoll a mai susţinut naţionala Croaţiei şi la precedentele două Campionate Mondiale, din Brazilia, 2014, şi din Rusia, 2018. Aceasta merge pe stadion la fiecare meci al naţionalei sale, acolo unde atrage atenţia tuturor fanilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Florin Prunea a dezvăluit ce jucători ar convoca la EURO 2024, dacă ar fi selecționerul echipei naționale. Pe cine s-ar baza fostul portar.
Echipa naţională • 27 mart., 16:50
Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!”
Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm
Diverse • 24 mart., 18:05
FOTO
Imagini rare cu soţia lui Florin Prunea. Cum arată Lidia, femeia pe care fostul portar al României o iubeşte enorm
Prima reacţie a lui Ionel Ganea, după scandalul incredibil cu poliţiştii
Extra • 23 mart., 11:15
„Eram cu copilul în maşină!” Prima reacţie a lui Ionel Ganea, după scandalul incredibil cu poliţiştii: „Oi fi eu nebun…”