Închide meniul

Florin Talpan vrea să fie anchetată o altă faptă a lui Gigi Becali! „Rog instituțiile statului să verifice”

Publicat: 22 aprilie 2023, 8:35

Reclamă
Florin Talpan vrea să fie anchetată o altă faptă a lui Gigi Becali! Rog instituțiile statului să verifice”

Gigi Becali, gata să îi dea lovitura de graţie lui Florin Talpan

Florin Talpan şi Gigi Becali / Colaj AntenaSport

Florin Talpan vrea să fie anchetată o altă faptă a lui Gigi Becali. Este vorba despre o posibilă primă pe care ar fi dat-o Gigi Becali echipei de handbal CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a auzit ce s-a discutat în spaţiul public şi cere acum ca acest lucru să fie verificat.

Florin Talpan vrea să fie anchetată o altă faptă a lui Gigi Becali!

În emisiunea de ieri, domnul Cian… mie nu-mi scapă nimic. Mi le adun și le notez. Eu v-am spus că voi câștiga toate războaiele. Cineva i-a pus o întrebare legată de faptul că Gigi Becali a sponsorizat echipa de handbal a Stelei.

Eu am venit astăzi la serviciu, mi-am deschis registrul de avize, pentru că pentru orice contract avizat pun un număr și dau avizul necesar. Eu nu am semnat niciun contract de sponsorizare între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și Gigi Becali sau firma care a sponsorizat.

De-asta rog instituțiile statului să verifice lucrul ăsta și dacă banii ăia au fost dați în mână, cineva trebuie să răspundă pentru că nu se poate așa ceva! Arată contractul! Nu poți să spui că ai sponsorizat clubul Steaua”, a declarat Florin Talpan pentru fanatik.ro.

Reclamă

Juristul CSA Steaua nu l-a uitat nici pe Vasile Stângă. Fosta legendă a handbalului afirma în trecut că Gigi Becali a premiat CSA Steaua pentru câştigarea Cupei Challenge. „Și domnul Vasile Stângă s-a luat la un moment dat de mine, dar uitați că cine se ia de mine la un moment dat el cade în capcană! Păi dacă a luat banii dumnealui, păi nu trebuia să-i aducă în club? Mi se pare tare aiurea să spună că a premiat jucătorii. Să intervină organele abilitate”, a mai declarat Florin Talpan pentru sursa citată.

Ce spunea Andrei Cian, managerul secţiei de fotbal a clubului Steaua

Andrei Cian, managerul secției de fotbal a clubului Steaua, a spus că au fost date prime după câştigarea Cupei Challenge de către CSA în 2006. Nu a confirmat însă că Gigi Becali ar fi dat bani.

Andrei Cian chiar a evoluat în echipa de handbal a CSA Steaua care a cucerit Cupa Challenge în 2006.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă i-a dat bani, i-a dat domnului Stângă, nu mie direct. Noi am luat atunci niște prime, dar le-am luat prin club din câte îmi aduc aminte din 2006. Banii au venit din mai multe părți. Nu știu să zic de la cine și din ce parte”, a declarat Andrei Cian pentru sursa citată.

Vasile Stângă susţinea că Gigi Becali a premiat echipa de handbal

Cel care a vorbit despre o primă de 20.000 de euro a lui Gigi Becali pentru echipa de handbal a fost Vasile Stângă. Acesta a antrenat echipa de handbal a CSA Steaua care a cucerit Cupa Challenge.

Eu tot timpul l-am admirat pe Becali, pentru că este un om dintr-o bucată. Un om care ajută. Am tot respectul pentru el. A investit foarte mult în fotbal. Marea lui greșeală e că vorbește prea mult. Dar domnul Becali, când promite ceva, se ține de cuvânt! Eu garantez pentru el. Și vă dau și un exemplu.

La finala Cupei Challenge de la București a venit Gigi Becali când echipa se încălzea. Mi-a zis: «Vasile, dacă echipa câștigă, îți dau o primă de joc!». «Bine, Gigi!». După meci m-a sunat el. «Ce, mă, n-ai nevoie de bani?». M-am dus la stadion în mașină și mi-a dat prima. 20.000 de euro pentru echipă! I-am împărțit cu toți băieții. Ăsta e Gigi Becali!”, a povestit Vasile Stângă în 2020 pentru gsp.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și