Închide meniul
Foto

Florin Tănase a postat imagini de la botezul fiului său. Momente emoţionante pentru fostul căpitan de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 21 octombrie 2022, 20:57

Reclamă
Florin Tănase a postat imagini de la botezul fiului său. Momente emoţionante pentru fostul căpitan de la FCSB

Florin Tănase s-a căsătorit anul trecut în Medeea Tănase

Instagram Medeea Tănase

Florin Tănase a postat imagini de la botezul fiului său. Fostul căpitan de la FCSB are un copil de şapte luni, alături de Medeea Turcescu, soţia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a părăsit-o în această vară pe FCSB. Mijlocaşul a fost transferat de Al Jazira, iar în schimbul mutării, formaţia roş-albaştră a încasat 3 milioane de euro.

Florin Tănase şi-a botezat fiul! Momente emoţionante pentru fostul căpitan de la FCSB

Florin Tănase a postat o serie de fotografii de la botezul fiului său, pe contul oficial de Instagram. Micuţul Zian a fost născut în luna martie, pe vremea când fotbalistul încă purta tricoul celor de la FCSB.

Botezul fiului lui Florin Tănase a avut loc pe 17 septembrie, dar jucătorul a distribuit acum fotografiile de la eveniment.

Florin Tănase şi Medeea Turcescu au făcut cununia civilă anul trecut, în septembrie. Naşul cuplului a fost Vlad Achim, jucător cu care fostul golgheter al Ligii 1 a fost coleg atât la Viitorul, cât şi la FCSB. La petrecere au fost prezenţi mai mulţi foşti fotbalişti de la gruparea roş-albastră.

Reclamă

Nicolae Dică a pus tunurile pe Florin Tănase

Nicolae Dică a pus tunurile pe Florin Tănase, după ce fostul căpitan de la FCSB a vorbit cu Gigi Becali despre antrenamentele sale de la Al Jazira.

„Am văzut că este un băiat care îi spune patronului despre antrenamente, care se pricepe mult la fotbal.

Florin Tănase de unde știe el? Are două luni de când lucrează cu un antrenor străin și a devenit așa mare cunoscător încât știe și antrenorii străini? Cred că ar trebui să-și vadă de meseria de jucător și atât! Să reușească să dea goluri și apoi să vorbească despre antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

Eu m-am apucat să notez antrenamentele la 28 de ani. M-am lăsat la 34 de ani, iar atunci credeam că sunt bun-bun. Dar când am intrat în antrenorat, am văzut că știam doar 10% din meseria de antrenor”, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Florin Tănase a plecat în această vară de la FCSB, la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite. Într-un dialog cu Gigi Becali, fotbalistul de 27 de ani a susţinut că până și în Emirate se lucrează mai bine ca în România.

Florin Tănase îi pune paie pe foc lui Nicolae Dică

Florin Tănase l-a enervat pe Nicolae Dică după un dialog avut cu Gigi Becali. Fostul decar al roș-albaștrilor i-a spus Latifundiarului din Pipera că antrenorii străini sunt mai buni decât cei din România.

”Mi-a zis Tănase ‘Băi, nea Gigi, nu mai spune ce spun eu’. A fost la mine la palat și mi-a zis că nu se compară antrenorii străini cu ce se întâmplă în România, că sunt total diferite antrenamentele. ‘De ce?’. Mi-a zis ‘Dacă vă zic, nu înțelegeți’. Mi-a spus câteva lucruri, a zis că e diferit ceea ce fac în străinătate cu ceea ce se face în România la antrenament. Mi-a spus mai multe lucruri, i-am spus lui Dică, s-a supărat, ‘Ce, n-aveți încredere în mine?’.

‘Bă, nu te supăra, eu spun ce a zis el, dar nu-i în regulă că nu avem posesia. Nu-i în regulă că jucătorii nu mai au valoare, că unul care avea valoare la 18 ani nu mai are la 20 de ani’!„, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și