Închide meniul

Florin Tănase îi pune paie pe foc lui Nicolae Dică! Ce a putut să-i spună lui Gigi Becali: „Dică s-a supărat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2022, 17:39

Florin Tănase îi pune paie pe foc lui Nicolae Dică! Ce a putut să-i spună lui Gigi Becali: „Dică s-a supărat!

Florin Tănase l-a enervat pe Nicolae Dică după un dialog cu Gigi Becali

Florin Tănase, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Florin Tănase l-a enervat pe Nicolae Dică după un dialog avut cu Gigi Becali. Fostul decar al roș-albaștrilor i-a spus Latifundiarului din Pipera că antrenorii străini sunt mai buni decât cei din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a plecat în această vară de la FCSB, la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite. Fotbalistul de 27 de ani susține că până și în Emirate se lucrează mai bine ca în România.

Florin Tănase l-a enervat pe Nicolae Dică după un dialog cu Gigi Becali

”Mi-a zis Tănase ‘Băi, nea Gigi, nu mai spune ce spun eu’. A fost la mine la palat și mi-a zis că nu se compară antrenorii străini cu ce se întâmplă în România, că sunt total diferite antrenamentele. ‘De ce?’. Mi-a zis ‘Dacă vă zic, nu înțelegeți’. Mi-a spus câteva lucruri, a zis că e diferit ceea ce fac în străinătate cu ceea ce se face în România la antrenament. Mi-a spus mai multe lucruri, i-am spus lui Dică, s-a supărat, ‘Ce, n-aveți încredere în mine?’.

‘Bă, nu te supăra, eu spun ce a zis el, dar nu-i în regulă că nu avem posesia. Nu-i în regulă că jucătorii nu mai au valoare, că unul care avea valoare la 18 ani nu mai are la 20 de ani’!„, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

FCSB a fost umilită de Silkeborg în Conference League, 0-10 în două meciuri, iar Nicolae Dică e sub presiune.

Reclamă

Ciprian Marica îi cere lui Nicolae Dică să arunce prosopul

Fostul internaţional român, care a fost coechipier la echipa naţională cu Dică, nu îşi explică ce se întâmplă la vicecampioana Ligii 1. 

A fost un meci penibil cu Silkeborg, asta deși se anunța o revanșă după ceea ce s-a întâmplat în tur. Antrenorul Nicolae Dică și staff-ul lui ar trebui să ofere cu adevărat explicații după un nou eșec de proporții. Aș compara această dublă manșă a celor de la FCSB cu dubla pe care România a avut-o cu Muntenegru, în Liga Națiunilor. Și atunci este clar că n-ai făcut ceva bine.

Oamenii au avut așteptări mari în returul cu Silkeborg, dar Nicolae Dică n-a învățat nimic din prima partidă, așa că să-și rupă carnetul de antrenor”, a declarat Ciprian Marica pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal după FCSB – Silkeborg 0-5

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal după FCSB – Silkeborg 0-5. Patronul vicecampioanei şi-a ieşit din minţi după ce echipa sa a fost din nou umilită şi a anunţat că nu mai are de gând să investească în fotbal.

„E cea mai mare bătaie de joc din viața mea. Chiar îmi dau seama că aștia m-au luat de prost. Am vorbit de atâtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o sa vedeți că îmi pun planul în aplicare încet, încet.

Și nu, nu o să mă consult cu niciun Meme, că nu are Meme ce explicații să îmi mai dea. M-am săturat de tot felul de scuze. Nu avem tată nicio scuză. Eu sunt fraierul României, pentru că am băgat atâția bani în transferuri și am ajuns bătaia de joc a fotbaliștilor.

Unii sunt supărați că nu joacă, dar când îi bagi să joace te fac de tot râsul. Așa că retragerea mea va începe cât de curând. Nu am ce să mai discut cu Meme pe intenția mea de retragere, că nu decide el pe banii mei”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și