Închide meniul
Foto

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție! Moment de vis pentru vedeta de la FCSB. Cum și-a surprins partenera: „Întreaga viață”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2022, 19:54

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție! Moment de vis pentru vedeta de la FCSB. Cum și-a surprins partenera: „Întreaga viață”

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție / Instagram Ioana Timofeciuc

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție! Atacantul de la FCSB și partenera sa, Ioana Timofeciuc, se află în cel mai frumos moment al relației lor. „Mbappe de România” i-a pus superbei sale partenere întrebarea cea mare la Castelul Cantacuzino, din Bușteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman (24 de ani) și iubita sa, Ioana Timofeciuc, comparată cu Kim Kardashian, au hotărât să își unească destinele.

Florinel Coman și-a cerut iubita de soție! Moment de vis pentru vedeta de la FCSB

Coman a cerut-o de soție pe tânăra în vârstă de 23 de ani, poreclită „Pantera”, pe balconul Castelului Cantacuzino. Starul de la FCSB a pregătit un moment special, având pe fundal un peisaj montan de „5 stele”.

Surpriza lui Coman a fost alcătuită din mesajul „Marry me” din litere mari, luminate, o inimă formată din petale de trandafiri, un buchet uriaș de trandafiri albi și roșii și multe baloane în formă de inimă.

În centrul inimii de trandafiri, Florinel Coman a îngenuncheat și a cerut-o de soție pe Ioana, apoi cei doi s-au sărutat. Atacantul lui Gigi Becali și iubita sa au o relație de 5 ani.

Reclamă

„Întreaga viață”, a scris Ioana Timofeciuc, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Ioana Timofeciuc (@ioanatm)

Reclamă 4 / 0/3

Ioana Timofeciuc a postat o fotografie și cu inelul primit din partea lui Florinel Coman:

Ioana Tomofeciuc își apără relația cu Florinel Coman

Recent, Ioana Timofeciuc a reacționat după ce Ioan Ovidiu Sabău a spus că persoanele din jurul lui Florinel Coman îi afecteaza comportamentul.

Iubita lui Coman a evitat să îi dea un răspuns direct lui Sabău, însă nu a ezitat să îl înțepe pe fostul mare internațional român.

„Iubirea unui singur om poate forma un câmp energetic încât va neutraliza câmpul de joasă frecvență a celor mulți și plini de răutate. Un om compasiv poate înțelege că la baza răutății stau întotdeauna frustrarea și frica, astfel încât nu va risposta, nu va intra într-un război, ba din contră va alege pacea și va simți compasiune (înțelegere) pentru cei care nu pot vedea decât răul în ceilalți”, a scris Ioana Timofeciuc pe rețelele de socializare.

Aceasta a decis să ia o măsură radicală. Și-a șters majoritatea pozelor de pe Instagram.

Spuneți că persoanele pot fi judecate după poze, ok, judecați-mă acum. Și cine nu este aici pentru mine, este rugat să iasă definitiv, să-mi dea block. Nu vreau 38k persoane involuate, mă mulțumesc cu 7 persoane înțelepte, evoluate”, a mai postat iubita lui Florinel Coman pe rețelele de socializare.

Reclamă

Florinel Coman îşi răsfaţă iubita în Africa

În urmă cu ceva timp, Ioana a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, unde are aproape 40 de mii de urmăritori.

În una dintre ele, iubita lui Coman apare într-un costum de baie roşu, de dimensiuni reduse. Poza a fost apreciată rapid de peste 8 mii de fani.

View this post on Instagram


A post shared by Ioana Timofeciuc (@ioanatm)

Gigi Becali îl laudă pe Florinel Coman după FCSB – FC Argeș 4-0

Cotat la 3.5 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Florinel Coman și-a revenit după accidentarea care l-a ținut departe de teren o lungă perioadă de timp.

”Nimeni (n.r. nu se mai stă în cale). Îmi trebuie un atacant de valoare. Vârf! Nu ne-am gândit sau e posibil ca Florinel Coman să fie vârf adevărat.

E cam la 80%. În mișcări e ăla care a fost. Face diferența. Se vede, echipa e periculoasă cu el!”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

 

 

 

 

Recomandări
Citește și...

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și