Închide meniul
Foto

Fosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!”

Publicat: 3 septembrie 2024, 16:39

Reclamă
Fosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!”

Fosta gimnastă Anda Ivan, soţia lui Andrei Ivan, a făcut anunţul mult aşteptat

Anda Ivan şi Andrei Ivan / Instagram

Fosta gimnastă Anda Ivan, soţia lui Andrei Ivan, a făcut anunţul mult aşteptat. După ce în urmă cu mai puţin de o lună a dezvăluit faptul că este din nou însărcinată, aceasta a dezvăluit acum sexul bebeluşului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan, atacantul dorit de Dan Şucu şi Gigi Becali, este căsătorit cu Anda de doi ani. Cei doi au împreună deja o fetiţă, iar fosta gimnastă este din nou însărcinată.

Fosta gimnastă Anda Ivan, soţia lui Andrei Ivan, a făcut anunţul mult aşteptat

Deşi nu a fost convocat la naţională de Mircea Lucescu, Andrei Ivan este în culmea fericirii, pe plan personal. Atacantul de la Universitatea Craiova aşteaptă un al doilea copil.

Anda Ivan a dezvăluit sexul bebeluşului, printr-un videoclip emoţionant postat pe pagina sa de Instagram. Cei doi vor avea un băieţel. În videoclipul postat, cei doi o au alături şi pe fiica lor, Isadora.

„Te aşteptăm, băieţelul nostru! Ne simţim atât de binecuvântaţi să te avem!

Reclamă
Reclamă

Vă iubim necondiţionat, minunile noastre! Acum, familia noastră este completă”, a anunţat Anda Ivan.

La videoclipul postat de Anda Ivan a reacţionat imediat şi Andrei Ivan. „Vă iubesc”, a fost comentariul scurt lăsat de atacantul Universităţii Craiova, la postarea soţiei sale.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Anda Ivan (@andda_ivan)

Reclamă

Înainte să o cunoască pe Anda Butuc (n.r. Ivan după căsătorie), Andrei Ivan a fost într-o relație cu Kate, un model din Belarus. Anda a fost colegă de generaţie cu Maria Holbură, Cătălina Ponor, Silvia Zarzu şi Anamaria Ocolișan. În 2014, pe vremea când era legimată la CS Dinamo, Anda Butuc a terminat pe locul 3 la Campionatul European de tineret.

Andrei Ivan a distribuit imagini de senzație cu soția lui, care face „șpagatul perfect”

La începutul acestui an, Andrei Ivan a postat pe reţelele sociale imagini de senzație cu soția lui, care face „șpagatul perfect”. Fostă gimnastă, Anda Ivan a întors toate privirile în sala de fitness.

Anda Ivan şi-a încheiat cariera în sportul profesionist, dar continuă să se menţină în formă. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) şi-a uluit cei aproape 17.000 de urmăritori de pe Instagram cu ultimul videoclip postat.

Soţia lui Andrei Ivan a făcut „şpagatul perfect” pe banda de alergare. Imaginile care au fost distribuite şi de atacantul Universităţii Craiova au primit peste 700 de aprecieri şi zeci de comentarii.

„Superbă„, „Eşti divină!„, „Minunată„, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Anda.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:17

Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Cea mai importantă veste a anului!”

17:57

Cine va arbitra Kosovo – România, primul meci pentru Mircea Lucescu pe banca echipei naționale. Decizia luată de UEFA

17:32

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB! Cine se va despărţi de echipă, după transferurile lui Bîrligea şi Popescu

17:17

„Maturitate şi hotărâre!” Ianis Hagi, cerut la prima echipă a lui Rangers! Apelul făcut de o fostă legendă a clubului

17:13

VIDEOCum arăta Daniel Bîrligea, în urmă cu 10 ani! Imagini de senzație cu atacantul transferat de Gigi Becali la FCSB

17:00

VIDEOVictor Osimhen a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a declanșat nebunia! Cum a fost primit de fani, pe aeroport

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 4 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 5 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și