Închide meniul
Foto

Fosta iubită a lui Cristi Tănase a trăit spaima vieții: „Bum, mare pumn! A leșinat direct”

De Antena Sport
Publicat: 18 martie 2023, 12:36

Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, a trăit spaima vieții. Tânăra a vorbit recent despre un scandal uriaș în care a fost implicat fostul fotbalist de la FCSB, în timp ce petreceau într-un club de noapte. Diana s-a speriat și a crezut că Tănase va fi „șifonat” de rudele bărbatului pe care îl lovise.

Reclamă
Fosta iubită Cristi Tănase a trăit spaima vieții

Cristi Tănase a avut o relație cu Diana Gureșoaie

Cristi Tănase a avut o relație cu Diana Gureșoaie / Colaj Instagram, Hepta

Totul s-a întâmplat cu ani în urmă, pe vremea când Cristi Tănase și Diana Gureșoaie formau un cuplu. Cei doi se distrau și se simțeau bine într-un club din Oltenița, până când Tănase l-a văzut pe fostul iubit al brunetei.

Reclamă

Fosta iubită a lui Cristi Tănase a trăit spaima vieții: „Bum, mare pumn! A leșinat direct”

Fostul mijlocaș de la FCSB a avut o reacție neașteptată și l-a lovit cu pumnul în față pe bărbatul respectiv.

Reclamă

A urmat o încăierare generală în club, de la care n-au lipsit nici topoarele aduse de unii indivizi din Oltenița. Cu toate acestea, Cristi Tănase și iubita lui au reușit să scape aproape nevătămați.

Diana Gureșoaie s-a ales cu două unghii rupte și o tăietură mică pe picior. Bruneta a recunoscut că i-a adresat cuvinte dure lui Cristi Tănase, în acele clipe tensionate.

„A apărut fostul meu prieten pe acolo și Cristi, nu știu cum l-a recunoscut. Iese Tănase și bum, mare pumn. A căzut ăla direct. A leșinat direct. Eu am conștientizat ce o să se întâmple, fiind în Oltenița. Ei se cam adună când se întâmplă situații de genul ăsta, se strâng foarte rapid.

I-am și spus lui Cristi atunci: «Ce faci mă? Ești idiot?» I-am și aruncat cheia de la mașină în zăpadă, deci am rămas blocați acolo. Între timp veneau neamurile lui cu tot felul de ustensile, topoare. Nu știu cum au făcut ei, el și cu fratele meu, că au ieșit de acolo neșifonați.

Prietenii mei și-au luat-o cel mai rău. Eu m-am ales cu două extensii rupte și eram puțin tăiată pe picior pentru că voiam să-l salvez pe fratele meu dintr-o situație și m-am aruncat pe un băiat, m-am tăiat în ceva”, a povestit Diana Gureșoaie, în cadrul unui podcast.

Cum arată şi ce s-a ales de Diana Gureşoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase

Diana Gureşoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, a suferit o transformare radicală. Bruneta este pasionată de sport şi face senzaţie pe reţelele de socializare.

Pe vremea când juca pentru echipa lui Gigi Becali, Cristi Tănase a avut o relaţie cu Diana Gureşoaie, care a ţinut multă vreme prima pagină a ziarelor mondene.

După ce s-au despărţit, Diana a dispărut din lumina reflectoarelor, însă a rămas o prezenţă extrem de activă pe reţelele de socializare. Postările fostei iubite a lui Tănase fac deliciul fanilor, mai ales că tânăra nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare (VEZI GALERIA FOTO).

De multe ori, Gigi Becali a dat vina pe iubitele jucătorilor în momentul în care aceştia nu mai erau în formă. Cele mai cunoscute exemple sunt Mihai Costea, care a avut o relaţie controversată cu Daniela Crudu, şi Cristi Tănase, care de-a lungul timpului a avut relaţii cu Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea