Închide meniul
Foto

Fosta iubită a lui Cristi Tănase a trăit spaima vieții: „Bum, mare pumn! A leșinat direct”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2023, 12:36

Fosta iubită a lui Cristi Tănase a trăit spaima vieții: „Bum, mare pumn! A leșinat direct”

Cristi Tănase a avut o relație cu Diana Gureșoaie

Cristi Tănase a avut o relație cu Diana Gureșoaie / Colaj Instagram, Hepta

Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, a trăit spaima vieții. Tânăra a vorbit recent despre un scandal uriaș în care a fost implicat fostul fotbalist de la FCSB, în timp ce petreceau într-un club de noapte. Diana s-a speriat și a crezut că Tănase va fi „șifonat” de rudele bărbatului pe care îl lovise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totul s-a întâmplat cu ani în urmă, pe vremea când Cristi Tănase și Diana Gureșoaie formau un cuplu. Cei doi se distrau și se simțeau bine într-un club din Oltenița, până când Tănase l-a văzut pe fostul iubit al brunetei.

Fosta iubită a lui Cristi Tănase a trăit spaima vieții: „Bum, mare pumn! A leșinat direct”

Fostul mijlocaș de la FCSB a avut o reacție neașteptată și l-a lovit cu pumnul în față pe bărbatul respectiv.

A urmat o încăierare generală în club, de la care n-au lipsit nici topoarele aduse de unii indivizi din Oltenița. Cu toate acestea, Cristi Tănase și iubita lui au reușit să scape aproape nevătămați.

Diana Gureșoaie s-a ales cu două unghii rupte și o tăietură mică pe picior. Bruneta a recunoscut că i-a adresat cuvinte dure lui Cristi Tănase, în acele clipe tensionate.

Reclamă

„A apărut fostul meu prieten pe acolo și Cristi, nu știu cum l-a recunoscut. Iese Tănase și bum, mare pumn. A căzut ăla direct. A leșinat direct. Eu am conștientizat ce o să se întâmple, fiind în Oltenița. Ei se cam adună când se întâmplă situații de genul ăsta, se strâng foarte rapid.

I-am și spus lui Cristi atunci: «Ce faci mă? Ești idiot?» I-am și aruncat cheia de la mașină în zăpadă, deci am rămas blocați acolo. Între timp veneau neamurile lui cu tot felul de ustensile, topoare. Nu știu cum au făcut ei, el și cu fratele meu, că au ieșit de acolo neșifonați.

Prietenii mei și-au luat-o cel mai rău. Eu m-am ales cu două extensii rupte și eram puțin tăiată pe picior pentru că voiam să-l salvez pe fratele meu dintr-o situație și m-am aruncat pe un băiat, m-am tăiat în ceva”, a povestit Diana Gureșoaie, în cadrul unui podcast.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată şi ce s-a ales de Diana Gureşoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase

Diana Gureşoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase, a suferit o transformare radicală. Bruneta este pasionată de sport şi face senzaţie pe reţelele de socializare.

Pe vremea când juca pentru echipa lui Gigi Becali, Cristi Tănase a avut o relaţie cu Diana Gureşoaie, care a ţinut multă vreme prima pagină a ziarelor mondene.

După ce s-au despărţit, Diana a dispărut din lumina reflectoarelor, însă a rămas o prezenţă extrem de activă pe reţelele de socializare. Postările fostei iubite a lui Tănase fac deliciul fanilor, mai ales că tânăra nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare (VEZI GALERIA FOTO).

De multe ori, Gigi Becali a dat vina pe iubitele jucătorilor în momentul în care aceştia nu mai erau în formă. Cele mai cunoscute exemple sunt Mihai Costea, care a avut o relaţie controversată cu Daniela Crudu, şi Cristi Tănase, care de-a lungul timpului a avut relaţii cu Iulia Tăbăcaru şi Diana Gureşoaie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și