Închide meniul
Foto

Fosta iubită a lui Mario Balotelli şi Raheem Sterling a murit fulgerător, la 38 de ani: „Sunt cu adevărat şocat!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2023, 19:50

Reclamă
Fosta iubită a lui Mario Balotelli şi Raheem Sterling a murit fulgerător, la 38 de ani: „Sunt cu adevărat şocat!”

Fosta iubită a lui Mario Balotelli şi Raheem Sterling a murit fulgerător, la 38 de ani

Tabby Brown a încetat din viaţă / Instagram

Fosta iubită a lui Mario Balotelli şi Raheem Sterling, Tabby Brown, a murit fulgerător la 38 de ani. Vestea tragică a decesului cunoscutul model a uluit pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Influencerul care a pozat într-o cunoscută revistă pentru adulţi şi-a lăsat apropiaţii în stare de şoc. Anunţul morţii celei care este o prezenţă extrem de cunoscută în Anglia, datorită apariţiilor ei la TV, a fost făcut de fostul agent al lui Tabby.

Fosta iubită a lui Mario Balotelli şi Raheem Sterling a murit fulgerător

Încă nu se cunoaşte care este cauza morţii celei care s-a iubit cu fotbaliştii Balotelli şi Sterling. Prietenii lui Tabby Brown au postat, pe reţelele sociale, mesaje de adio.

Ce lumină erai pentru noi. Sunt cu adevărat şocat şi întristat că ai plecat dintre noi. Odihneşte-te în pace, Tabby„, a scris muzicianul NayNay, potrivit dailymail.co.uk.

Şi influencer-ul Vas J Morgan a transmis să este devastat. „Inima mea este frântă!„, a fost mesajul acestuia.

Reclamă

Tabby Brown a crescut în sudul Londrei şi a fost o lungă perioadă de timp model Playboy. A fost şi dansatoare şi a apărut în videoclipurile lui Snoop Dogg, Dizzie Rascal şi B.O.B.

Modelul s-a iubit timp de 7 luni, în 2011, cu Mario Balotelli, în perioada în care atacantul juca la Manchester City. A fost apoi într-o relaţie cu Raheem Sterling.

Tabby postase ultima fotografie, pe reţelele sociale, în luna februarie. La aflarea veştii tragice, fanii au postat sute de comentarii la acea postare. „Un adevărat înger„, „Să te odihneşti în pace, frumoaso. Este un adevărat şoc pentru noi. Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor tăi” sunt printre mesajele postate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și