Închide meniul
Foto

Fosta soţie a făcut dezvăluiri şocante despre milionarul celebru: „Prefera cocaina în locul meu”! A numit viaţa cu el un „infern”

Publicat: 3 aprilie 2024, 8:57

Reclamă
Fosta soţie a făcut dezvăluiri şocante despre milionarul celebru: „Prefera cocaina în locul meu”! A numit viaţa cu el un „infern”

Fosta soţie a făcut dezvăluiri şocante despre milionarul celebru: "Prefera cocaina în locul meu"

Bjorn Borg şi Ilie Năstase / Hepta

Fosta soţie a făcut dezvăluiri şocante despre milionarul celebru Bjorn Borg. Cântăreaţa italiană Loredana Berté a fost căsătorită cu fostul tenismen suedez în perioada 1989 şi 1993.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a catalogat viaţa cu acesta ca fiind un „infern”. Potrivit ei, Bjorn Borg suferea de mai multe dependenţe. Ea a susţinut că îi dădea bani lui Borg în perioada în care erau împreună, în ciuda faptului că suedezul câştigase 11 titluri de Grand Slam şi fusese numărul 1 mondial.

Fosta soţie a făcut dezvăluiri şocante despre milionarul celebru: „Prefera cocaina în locul meu”!

El prefera cocaina în locul meu, iar eu nu am putut accepta asta”, a declarat Loredana Berté pentru Corriere dello Sport.

Despărţirea de Bjorn Borg s-a produs tot într-un mod şocant. Cântăreaţa italiană a povestit totul.

Eram în Florida, când ne-am întors la hotel văd că el ridică telefonul și sună la room service. Cerea două prostituate. Au venit două, îmbrăcate în piele, cu bice la ele. Mi-a spus că trebuie să trecem la un alt nivel.

Reclamă

L-am întrebat: «Să facem sex cu astea?». L-am apucat de mână, l-am bătut măr și am plecat!”, a mai dezvăluit ea.

Fosta soţie a lui Bjorn Borg a făcut şi în trecut dezvăluiri şocante despre fostul număr 1 mondial

Loredana Berté şi-a publicat autobiografia în 2015. Un nume mare în ţara ei, cântăreaţa are numeroase pasaje în autobiografia ei în care vorbeşte despre mariajul cu fostul tenismen suedez.

Potrivit ei, căsătoria cu Borg a fost un „infern”. Ea a povestit în carte prin ce a trebuit să treacă din pricina dependenţei de cocaină a lui Borg.

Reclamă 4 / 0/3

La începutul anilor ’90, obsesia lui pentru cocaină era monstruoasă, devenise iremediabilă. Se transformase într-un pericol social (…) La Milano, cobora în stradă şi cerea droguri oricui trecea pe acolo. Avea nevoie. Nu-i păsa de nimic, nici de reputaţie, nici de consecinţe. Într-o zi, când era într-o stare precară, l-am dus la nişte amici transsexuali şi i-am rugat să-l ţină la ei o vreme, ca să evităm scandalul. «Plătesc eu tot, numai luaţi-l de aici!».

(…) O marionetă cu ochelari de soare. Un om pierdut. O ruină (…) Îi dădeam cinci milioane de lire şi apoi aflam că luase o cutie întreagă de Rohypnol, drogul violatorilor. Nu se schimba, era mereu la fel. Omul care în 1989 a încercat să se sinucidă şi a scăpat după o spălătură stomacală”, dezvăluia cântăreaţa italiană în cartea ei autobiografică.

Bjorn Borg a reuşit să îşi revină, iar acum deţine propria firmă de lenjerie în Suedia, care ocupă locul 2 pe piaţa de profil în ţara lui. Averea lui Bjorn Borg este estimată acum la circa 85 de milioane de dolari datorită afacerii de succes pe care o are.

Bjorn Borg l-a întâlnit de 17 ori în carieră pe Ilie Năstase. 10 meciuri dintre acestea au fost câştigate de către suedez, iar 7 de către român. Ilie Năstase a cucerit în carieră două titluri de Grand Slam şi a deţinut pentru prima oară poziţia de lider mondial, atunci când s-a introdus acest clasament. Se întâmpla la data de 23 august 1973. Năstase a fost lider mondial pentru 40 de săptămâni.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și