Închide meniul

Fosta soţie a lui Dani Alves, şocată de acuzaţiile aduse starului brazilian: „Niciodată nu m-a tratat urât!”

Viviana Moraru Publicat: 10 februarie 2023, 9:09

Fosta soţie a lui Dani Alves, şocată de acuzaţiile aduse starului brazilian: „Niciodată nu m-a tratat urât!

Fosta soţie a lui Dani Alves, şocată de acuzaţiile aduse starului brazilian

Dani Alves, în timpul unui antrenament / Profimedia Images

  • Ce a declarat fosta soţie a lui Dani Alves
  • Dinorah Santana, în stare de şoc

Fosta soţie a lui Dani Alves este şocată de acuzaţiile aduse starului brazilian, care se află în închisoare de câteva săptămâni. Dinorah Sanatana a declarat că fostul fundaş de la Barcelona nu s-a purtat niciodată urât cu ea, în 20 de ani de când se cunosc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Alves şi Dinorah Santana au împreună doi copii, în vâsrtă de 16, respectiv, 15 ani. Femeia a fost şi impresara fotbalistului brazilian în perioada în care erau împreună, până la divorţ. În prezent, fostul fundaş de la Barcelona este în închisoare, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală.

Fosta soţie a lui Dani Alves, şocată de acuzaţiile aduse starului brazilian

Dinorah Santana s-a arătat uluită de acuzaţiile care îi sunt aduse lui Dani Alves, declarând că ar fi dispusă să bage mâna în foc pentru fotbalistul barzilian, fiind convinsă de nevinovăţia acestuia.

Reclamă

Totodată, fosta soţie a lui Alves a declarat va merge în Barcelona alături de cei doi copii, în ziua în care procesul fotbalistului va avea loc.

„Nimeni care îl ştie pe Dani, care îl iubeşte, care îi este parte din familie, nu poate fi ok ştiind că el traversează această situaţie. Nu credem ce se întâmplă. Este incredibil. Nici măcar într-un coşmar nu ne-am fi putut gândi la aşa ceva. Nu suntem bine deloc, nici eu, şi nici copiii. Este complicată fiecare zi care trece.

Reclamă

Copiii sunt rău, pentru că nu îl pot vedea pe Dani. Planificăm să mergem în Spania, atunci când va fi data procesului. Vom merge să-l vedem, dacă va fi eliberat.

Dani nu ar fi putut să facă rău unei femei. Am fost căsătorită cu el timp de 10 ani şi îl cunosc de 22 de ani. (N.r. Ţi-ai băga mâna în foc pentru el?) Nu, ci tot corpul mi l-aş pune! Nu am vorbit cu Dani după ce a fost arestat. În situaţia în care este, nu are starea necesară pentru a vorbi sau a primi pe cineva în închisoare.

În 20 de ani, el nu mi-a vorbit niciodată pe un ton ridicat. Uneori te cerţi, dar el nu m-a tratat niciodată urât. Legat despre cum tratează el femeia de lângă. Pe mine, pe fata noastră, chiar şi pe băiat. Dani mereu trata femeile ca pe regine, şi asta a luat-o de la tatăl lui. De la respectul pe care el îl avea faţă de mama lui Dani”, a declarat Dinorah Santana, într-un interviu citat de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3

Noi dezvăluiri după arestarea lui Dani Alves! Fotbalistul ar fi abordat alte două tinere

În presa din Spania apar noi dezvăluiri după arestarea lui Dani Alves. Două prietene ale victimei au susținut versiunea acesteia și au afirmat că brazilianul le-a abordat și pe ele.

Două prietene ale tinerei care îl acuză de viol pe fotbalistul brazilian Dani Alves la clubul de noapte Sutton din Barcelona au susţinut, vineri, versiunea victimei în faţa judecătorului şi au afirmat că jucătorul le-a abordat şi pe ele, scrie sport.es, citat de news.ro.

Potrivit unor surse juridice, cele două tinere- o verişoară şi o prietenă a victimei – au depus mărturie vineri în calitate de martori în faţa judecătorului care îl cercetează pe Alves pentru că ar fi violat o tânără într-o baie a clubului de noapte Sutton din Barcelona, în noaptea de 30 decembrie 2022.

Pe lângă cele două tinere, au depus mărturie directorul şi şase angajaţi ai clubului de noapte Sutton, inclusiv portarul care a văzut-o pe victimă plecând în lacrimi după presupusul viol, şi care astfel a activat protocolul local împotriva agresiunilor sexuale şi a chemat Mossos d’Esquadra.

Martorii, inclusiv chelnerii care au servit băuturile victimei şi prietenelor ei la Sutton, şi-au confirmat declaraţiile date iniţial la poliţia catalană, au adăugat aceleaşi surse.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: "Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum"
Fotbal extern • 28 mart., 17:42
Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum”
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare!
Extra • 26 mart., 16:05
Cât poate valora casa în care va locui Dani Alves după eliberarea din închisoare! De ce a trebuit să fie ajutat pentru cauţiune
Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Extra • 26 mart., 11:02
„Neymar şi tatăl lui s-au sustras” Cine i-ar fi plătit, de fapt, cauţiunea de 1 milion de euro lui Dani Alves!
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!
Fotbal extern • 25 mart., 17:36
FOTO
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!
Robinho a fost arestat
Extra • 22 mart., 9:07
Robinho a fost arestat! Fostul star al naţionalei Braziliei va sta nouă ani în închisoare pentru viol