Închide meniul

Fostul campion din wrestling, Braun Strowman, a scăpat ca prin minune dintr-un accident horror

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2022, 13:17 / Actualizat: 22 iulie 2022, 15:35

Fostul campion din wrestling, Braun Strowman, a scăpat ca prin minune dintr-un accident horror

Twitter Adam Scherr

Braun Strowman, fostul campion din wrestling, a scăpat teafăr, ca prin minune, dintr-un accident horror, ce a implicat două autovehicule şi o barcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe numele său real, Adam Scherr, a declarat că a fost implicat într-un accident grav, şi mulţumeşte divinităţii pentru că a scăpat nevătămat.

Braun Strowman a scăpat nevătămat dintr-un accident horror

În accidentul lui Braun Strowman au fost implicate două autovehicule şi o barcă. Una dintre maşini a fost distrusă în partea frontală, în urma impactului foarte violent. Barca implicată în accident era legătă de autoturismul pe care îl conducea fostul campion, ajuns la 38 de ani.

Imaginea accidentului a fost postată de fostul star din WWE pe contul oficial de Twitter. Acesta a transmis şi un mesaj de mulţumire către divinitate, pentru faptul că este teafăr în urma a ceea ce i s-a întâmplat în ziua de joi.

„Mereu să te bazezi pe binecuvântările tale. Autoturismele şi bărcile pot fi înlocuite. Toată lumea a scăpat teafără din asta. Recunoscător că Dumnezeu ne supraveghea”, a fost mesajul transmis de Braun Strowmann, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și