Închide meniul

Fostul crainic al lui Dinamo a fost reţinut! E acuzat că a agresat sexual un minor

Publicat: 19 septembrie 2024, 18:41

Reclamă
Fostul crainic al lui Dinamo a fost reţinut! E acuzat că a agresat sexual un minor

Fostul crainic al lui Dinamo a fost reţinut! E acuzat că a agresat sexual un minor

Nicu Grameni / Facebook Dinamo

Fostul crainic al lui Dinamo, Nicu Grameni, a fost reţinut în dosarul în care e acuzat că a agresat sexual un minor, informează agerpres.ro, citând surse judiciare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti l-au reţinut pe Nicu Grameni sub acuzaţia că, în urmă cu doi ani, a agresat sexual un băiat de 16 ani în timp ce înota într-un bazin din Sectorul 2 al Capitalei. Bazinul unde ar fi avut loc agresiunea sexuală aparţine de clubul Dinamo.

Fostul crainic al lui Dinamo a fost reţinut! E acuzat că a agresat sexual un minor

În toamna anului 2022, în timp ce persoana vătămată (un băiat în vârstă de 16 ani), înota în bazinul unui complex sportiv din municipiul Bucureşti, sector 2, inculpatul a exercitat acte de natură sexuală asupra minorului, profitând de un moment de neatenţie a celui din urmă. În primăvara anului 2023, în timp ce se afla pe bancheta din spate a autoturismului staţionat în parcarea complexului sportiv menţionat, inculpatul a exercitat acte de natură sexuală asupra aceleiaşi persoane vătămate minore, fără consimţământul celei din urmă”, susţin procurorii, potrivit agerpres.ro.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore. Urmează ca procurorul să sesizeze judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pentru o perioadă de 30 de zile.

Nicu Grameni (58 de ani) a fost implicat, recent, într-un scandal major. El a apărut într-un episod din „Justiţiarul din Berceni”, fiind surprins în timp ce îşi dădea întâlnire cu un minor de 15 ani.

Reclamă
Reclamă

După izbucnirea scandalului, Dinamo a anunţat că a renunţat la colaborarea cu Nicu Grameni.

Dinamo a încheiat colaborarea cu Grameni. Comunicatul clubului din Ştefan cel Mare

Drumurile noastre se opresc aici.

Ultimul episod al „Justițiarului de Berceni”, văzut pe YouTube înaintea finalei de Liga Campionilor de pe „Wembley”, l-a avut în centrul atenției pe crainicul Nicu Grameni cu un subiect șocant pentru tot ce înseamnă Dinamo, suporteri, parteneri sau prieteni ai clubului.

Reclamă

Nu există toleranță, nu există compasiune față de acest subiect!

Dinamo nu poate fi asociat cu un astfel de comportament deviant de la viziunea clubului.

Începută în 2015, colaborarea noastră cu vocea unui profesionist al microfonului de stadion se oprește aici.

Siguranța copiilor trebuie să fie o prioritate și o normalitate în orice mediu, iar clubul depune toate eforturile pentru ca micii fotbaliști să crească departe de tot ce înseamnă abuz.

Dincolo de arenă, Nicu este responsabil pentru ceea ce face, este responsabil pentru familia Grameni, însă nu putem accepta o astfel de conduită în familia Dinamo!

Istoria și valorile ne obligă să mergem mai departe, să căutăm o altă voce la stația de amplificare, pe „Arc” sau pe Arenă, pentru următorul sezon de SuperLigă.

Dinamo 1948, prin Departament Comunicare”, transmitea Dinamo, într-un comunicat.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş au colaborat perfect la golul campioanei

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și