Închide meniul

Francesco Totti, anchetat în Italia pentru spălare de bani! Fostul mare atacant ar fi fost implicat în afaceri cu case de pariuri și cazinouri

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 ianuarie 2023, 11:55

Francesco Totti, anchetat în Italia pentru spălare de bani! Fostul mare atacant ar fi fost implicat în afaceri cu case de pariuri și cazinouri

Francesco Totti, anchetat în Italia pentru spălare de bani

Profimedia

Francesco Totti, anchetat în Italia pentru spălare de bani. Fostul mare atacant al Romei este suspectat că ar fi luat parte la afaceri ilegale cu case de pariuri și cazinouri din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oamenii legii din Italia analizează tranzacțiile bancare făcute de Totti în ultimii ani, la suprafață ieșind detalii șocante.

Francesco Totti, anchetat în Italia pentru spălare de bani

Conform presei italiene, în august 2022, Francesco Totti ar fi împrumutat o rudă cu 80.000 de euro, fără să ceară banii înapoi. Până ca suma să ajungă la destinatar, ea a fost trimisă în conturile mai multor intermediari, stârnind suspiciunile anchetatorilor.

Mai mult decât atât, în vara lui 2020, Francesco Totti ar fi luat parte la tranzacții suspecte cu mai multe case de pariuri și cazinouri. Banii ar fi trebuit să ajungă în Londra, Monte Carlo sau Las Vegas. Autoritățile au însă mari semne de întrebare privind acele tranzacții.

Retras din fotbal în 2017, Francesco Totti este o adevărata legendă a fotbalului italian și a lui AS Roma, formație pentru care a jucat întreaga sa carieră. Alături de romani, atacantul a câștigat un campionat, două Cupe ale Italiei și două Super Cupe ale Italiei. Totti a câștigat și Cupa Mondială cu naționala Italiei în 2006.

Reclamă

Adrian Mutu, dezvăluire fabuloasă! Sacrificiul pe care Francesco Totti era dispus să-l facă pentru a juca alături de „briliant”

Adrian Mutu, dezvăluire fabuloasă! Francesco Totti a fost dispus să facă un sacrificiu incredibil pentru a juca alături de „briliant” la AS Roma.

Adrian Mutu și-a lansat propria carte, intitulată „Revenirea din infern”, în care povestește mai multe peripeții din cariera de fotbalist.

„Briliantul” a povestit despre faptul că, în perioada în care evolua pentru Fiorentina, AS Roma a făcut o ofertă de 19 milioane de euro pentru internaționalul român. Însă, Fiorentina nu a fost dispusă să-l vândă pe o sumă mai mică de 20 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit spuselor lui Mutu, celebrul căpitan de la AS Roma, Francesco Totti, l-a contactat și i-a transmis că este dispus să renunțe la un milion de euro din salariul său, pentru a o ajuta pe AS Roma să-l cumpere de la Fiorentina. Într-un final, transferul nu s-a concretizat.

„Acum AS Roma apăruse cu o propunere concretă: 19 milioane de euro! Totti m-a sunat primul: «Știu că ai mei oferă maximum 19 milioane, iar ai tăi cer 20 de milioane. Dacă ești decis să faci pasul ăsta, renunț din salariul meu la un milion de euro și completez diferența!» Era să leșin când am auzit asta”, a povestit Adrian Mutu în cartea sa.

Recomandări
  • Francesco Totti este anchetat în Italia pentru spălare de bani
  • Fostul mare atacant ar fi făcut afaceri cu case de pariuri și cazinouri

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și