Închide meniul
Foto

Francesco Totti şi Ilary Blasi, acord total în privinţa divorţului. Şi-au împărţit deja averea de 100 de milioane de euro. Ce a obţinut soţia legendei lui AS Roma

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 iulie 2022, 11:25

Francesco Totti şi Ilary Blasi,

"Nu eu am înşelat primul!". Francesco Totti a rupt tăcerea despre divorţ. Acuzaţii grave pentru Ilary Blasi

Francesco Totti şi Ilary Blasi divorţează, după 20 de ani / Profimediaimages

  • Francesco Totti şi Ilary Blasi divorţează
  • Cum şi-au împărţit averea

Francesco Totti şi Ilary Blasi au ajuns la un acord total în privinţa divorţului. Cel mai cunoscut cuplu din Italia se „destramă”, după o relaţie de 20 de ani. Cei doi au făcut, la începutul acestei săptămâni, anunţul care a şocat pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilary Blasi a precizat că nu mai este cale de întoarcere şi că nu va mai forma un cuplu cu cel care a înscris 307 goluri în 783 de partide pentru AS Roma şi cu care are trei copii Cristian (17 ani), Chanel (15 ani) și Isabel (6 ani).

Francesco Totti şi Ilary Blasi, acord total în privinţa divorţului

Francesco şi Ilary îşi doresc să semneze cât mai repede actele şi au ales despărțirea cu „negociere asistată”, variantă introdusă în Italia în 2014. Astfel, aceştia ar putea divorţa în cel mult o lună şi jumătate, anunţă jurnaliştii de la Il Messaggero.

Reclamă

Cei doi ar fi stabilit detaliile în ultimele patru luni, perioadă în care au făcut tot posibilul pentru a îşi împărţi averea estimată la 100 de milioane de euro. Ilary Blasi a apelat la avocatul matrimonial Alessandro Simeone, cunoscut a fi un „pit bull” în domeniu şi un expert al clienţilor VIP. Cu ajutorul acestuia, fostul model şi prezentator TV ar fi obţinut o pensie alimentară cu mai multe zerouri.

Ilary va continua să locuiască alături de cei trei copii în vila spectaculoasă Euro, cea care are 25 de de camere. În schimb, legenda fotbalului mondial va primi acţiunile a două companii imobiliare deţinute în prezent de soţia lui. S-a ajuns la un acord şi ce se va îmtâmpla cu mai multe apartamente, maşini şi restaurante aflate în posesia cuplului, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă

Pentru moment, Ilary Blasi a plecat în Tanzania cu copiii şi cu sora ei. Încearcă astfel să stea cât mai departe de întrebările incomode ale jurnaliştilor.

View this post on Instagram


A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

Reclamă 4 / 0/3

După douăzeci de ani împreună și trei copii minunați, căsătoria mea cu Francesco s-a încheiat. Calea separării va rămâne în continuare o chestiune privată și nu vor urma alte declarații din partea mea. Îi invit pe toți să evite speculațiile și, mai ales, să respecte confidențialitatea familiei mele„, a transmis Ilary Blasi printr-un comunicat.

La scurt timp distanţă a venit cu precizări şi fostul căpitan al Romei. Totti a confirmat şi el despărţirea, fără să ofere prea multe detalii.

Francesco Totti şi Ilary Blasi divorţează, după 20 de ani

„După 20 de ani împreună, relația mea cu Ilary s-a încheiat, din păcate. Tot ceea ce am spus și făcut în ultimele luni a fost pentru a ne proteja copiii, cei care sunt și vor fi întotdeauna prioritatea absolută a vieții mele. Am încercat să depășesc criza căsniciei mele, dar astăzi înțeleg că alegerea despărțirii, deși dureroasă, nu mai este de evitat. Voi continua să fiu alături de Ilary în creșterea celor trei copii minunaţi ai noștri, întotdeauna cu mare respect pentru soția mea.

Calea despărțirii noastre va rămâne strict privată pentru mine și, prin urmare, nu voi oferi alte declarații. Am cel mai mare respect pentru confidențialitatea și intimitatea noastră, în special pentru liniștea celor trei copii ai noștri. Mulțumesc„, a spus Francesco Totti, potrivit gazzetta.it.

Jurnaliştii de la Repubblica susţineau încă din luna februarie că legenda Romei, Francesco Totti, va divorţa de la Ilary Blasi pentru a continua relaţia pe care o are cu Noemi Bocchi (34 de ani). Conform sursei citate, cei doi au făst văzuţi în public la meciul dintre Roma şi Genoa, terminat la egalitate: 0-0. Totuşi, cei doi nu au stat unul lângă altul. Noemi Brocchi a stat la două rânduri în spatele fostul mare jucător al Romei.

Noemi Bocchi are doi copii dintr-o relaţie pe care a avut-o cu un fost manager de la o echipă de juniori de la Lazio.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Diverse • 24 dec., 13:09
FOTO
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Superba soţie a unui milionar celebru a spus totul despre momentul în care a fost înşelată
Diverse • 7 dec., 16:46
FOTO
„M-a umilit ca femeie și ca mamă”! Superba soţie a unui milionar celebru a spus totul despre momentul în care a fost înşelată
Ce studii are viitoarea soţie a lui Florin Răducioiu
Extra • 3 iul., 10:51
FOTO
Florin Răducioiu, dat peste cap de iubita lui. I-a declarat dragostea în italiană: „Mâna mea o ţine pe a ta!”
Vedeta acuzată de soț că intră cu noroi în casă a vorbit despre divorț
Diverse • 6 mai, 18:52
FOTO
Vedeta acuzată de soț că intră cu noroi în casă a vorbit despre divorț: „Nu mai pune preț pe aspectul fizic!”
Secretul frumuseţii Ioanei Năstase
Diverse • 1 apr., 15:40
FOTO
Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase stârneşte controverse: „Nu am avut probleme să fiu înşelată. Ar fi ultimul lucru care m-ar deranja!”