Închide meniul
Foto

Francesco Totti şi Ilary Blasi divorţează, după 20 de ani! Anunţ şoc în Italia: „Despărţirea, deşi dureroasă, nu mai poate fi evitată!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2022, 0:03

Francesco Totti şi Ilary Blasi divorţează, după 20 de ani! Anunţ şoc în Italia: „Despărţirea, deşi dureroasă, nu mai poate fi evitată!”

Francesco Totti şi Ilary Blasi divorţează

Francesco Totti şi Ilary Blasi / Profimediaimages

Francesco Totti şi Ilary Blasi au anunţat că divorţează, după 20 de ani de căsnicie. Legenda fotbalului italian are trei copii cu fostul model: Cristian (17 ani), Chanel (15 ani) și Isabel (6 ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea despărţirii a venit ca un şoc în Italia. Ilary Blasi a fost prima care a anunţat că nu mai este cale de întoarcere şi că nu va mai forma un cuplu cu cel care a înscris 307 goluri în 783 de partide pentru AS Roma.

Francesco Totti şi Ilary Blasi divorţează

După douăzeci de ani împreună și trei copii minunați, căsătoria mea cu Francesco s-a încheiat. Calea separării va rămâne în continuare o chestiune privată și nu vor urma alte declarații din partea mea. Îi invit pe toți să evite speculațiile și, mai ales, să respecte confidențialitatea familiei mele„, a transmis Ilary Blasi printr-un comunicat.

La scurt timp distanţă a venit cu precizări şi fostul căpitan al Romei. Totti a confirmat şi el despărţirea, fără să ofere prea multe detalii.

După 20 de ani împreună, relația mea cu Ilary s-a încheiat, din păcate. Tot ceea ce am spus și făcut în ultimele luni a fost pentru a ne proteja copiii, cei care sunt și vor fi întotdeauna prioritatea absolută a vieții mele. Am încercat să depășesc criza căsniciei mele, dar astăzi înțeleg că alegerea despărțirii, deși dureroasă, nu mai este de evitat. Voi continua să fiu alături de Ilary în creșterea celor trei copii minunaţi ai noștri, întotdeauna cu mare respect pentru soția mea.

Reclamă

Calea despărțirii noastre va rămâne strict privată pentru mine și, prin urmare, nu voi oferi alte declarații. Am cel mai mare respect pentru confidențialitatea și intimitatea noastră, în special pentru liniștea celor trei copii ai noștri. Mulțumesc„, a spus Francesco Totti, potrivit gazzetta.it.

În ultimele luni au apăruseră tot mai multe informaţii că Totti şi Ilary Blasi nu mai locuiesc împreună. Au fost zvonuri şi că fostul mijlocaş ofensiv, câştigător al Cupei Mondiale cu Italia, în 2006, ar fi avut o idilă cu o altă femeie. Francesco a negat vehement.

Jurnaliştii de la Repubblica susţineau încă din luna februarie că legenda Romei, Francesco Totti, va divorţa de la Ilary Blasi pentru a continua relaţia pe care o are cu Noemi Bocchi (34 de ani). Conform sursei citate, cei doi au făst văzuţi în public la meciul dintre Roma şi Genoa, terminat la egalitate: 0-0. Totuşi, cei doi nu au stat unul lângă altul. Noemi Brocchi a stat la două rânduri în spatele fostul mare jucător al Romei.

Reclamă 4 / 0/3

Noemi Bocchi are doi copii dintr-o relaţie pe care a avut-o cu un fost manager de la o echipă de juniori de la Lazio.

Totti, dezvăluire incredibilă: ”Aproape că m-am despărțit de soție din cauza unei pisici fără păr”

Francesco Totti s-a retras din activitate, dar fostul atacant al Romei spunea în 2020 că a fost aproape să se despartă de soția sa, Ilary Blasi, din cauza unei pisici fără păr.

Totti a avut o discuție pe rețelele de socializare cu fostul său coechipier din naționala Italiei, Christian ”Bobo” Vieri.

Soţia mea a cumpărat o pisică fără păr şi i-a pus numele Donna Paola. Este un animal foarte afectuos și doarme în pat, lângă picioarele noastre. În ciuda faptului că este o pisică blândă, aproape că ne-am despărțit din cauza ei.

Ilary și-a dorit o pisică cu orice preţ şi eu insistam că nu ne trebuie să avem așa ceva. Într-o zi, ea a adus-o acasă, pentru că ia toate decizile în familie. Nu am vorbit câteva zile, dar până la urmă m-am îndrăgostit şi eu de pisică„, a dezvăluit Totti.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și