Închide meniul
Video

Fraţii Cristofor urmăresc fiecare pas al favoriţilor din Formula 1, cu ajutorul reţelelor

Publicat: 1 octombrie 2024, 20:38

Reclamă

Fraţii Cristofor urmăresc fiecare pas al favoriţilor din Formula 1, cu ajutorul reţelelor

Bogdan şi David Cristofor/ AntenaSport

Sunt aşi la karting si ţintesc să le calce pe urme idolilor Hamilton şi Verstappen. Fraţii Cristofor iau lecţii cu ajutorul telefonului, atunci când nu sunt pe circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ajutorul reţelelor, fraţii Cristofor urmăresc fiecare pas al favoriţilor din Formula 1. Băieţii sunt campionila karting, de unde au început şi Hamilton sau Verstappen.

Fraţii Cristofor urmăresc fiecare pas al favoriţilor din Formula 1, cu ajutorul reţelelor

„(N.r. Care dintre voi doi foloseşte telefonul mai mult?) Eu, de obicei. Stau mai mult pe Instagram şi pe TikTok. (N.r. Care e pilotul pe care-l urmăreşti cel mai des pe Instagram?) Lewis Hamilton”, a spus David Cristofor.

„(N.r. Care e aplicaţia preferată pe care o ai pe telefon?) Instagram. Mă uit la ceilalţi piloţi ce fac”, a spus şi Bogdan Cristofor.

Telefonul mobil îi ajută pe fraţii Cristofor să devină mai buni pe circuit.

Reclamă
Reclamă

„(N.r. Cum te ajută telefonul la antrenamente?) Pot să mă uit pe rezultate şi pot să mă uit pe cameră. Şi pot să văd ce am greşit. (N.r. E telefonul cel mai bun prieten al tau?) Da”, a mai spus Bogdan Cristofor.

„Este o platformă care se numeşte APEX TIMMING şi ne uităm aici la sectoare şi timpi pe tură, şi clasamentul, după fiecare cursă sau antrenament„, a spus David Cristofor.

Emoticoanele îi distrează cel mai tare.

Reclamă

(N.r. Cu cine ai folosit ultimul emoticon într o conversaţie pe Whats App?) Cu fratele meu. I-am dat emoticonul cu ochelari. (N.r. Care e preferatul tau?) Cel care arată că e puternic, acela (n.r. îşi încordează şi el muşchii”, a spus David Cristofor.

„Acela de râs”, a spus şi Bogdan Cristofor.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 2 oct.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

23:59

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și