Închide meniul
Foto

„Frumuseţe stratosferică!” Mădălina Ghenea i-a înnebunit pe fani cu ultima apariţie: „Un înger”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2023, 12:58

Reclamă
„Frumuseţe stratosferică!” Mădălina Ghenea i-a înnebunit pe fani cu ultima apariţie: „Un înger”

Mădălina Ghenea i-a înnebunit pe fani cu ultima apariţie

Profimedia

Mădălina Ghenea i-a înnebunit pe fani cu ultima apariţie. Iubita bulgarului Grigor Dimitrov a făcut senzaţie cu ultima sa apariţie.
Mădălina Ghencea a pozat într-o superbă rochie albă, iar imaginea a devenit virală. Fotomodelul român şi-a scos în evidenţă frumuseţea, eleganţa şi rafinamentul de care dă dovadă la fiecare apariţie.

Mădălina Ghenea i-a înnebunit pe fani cu ultima apariţie

Fanii Mădălinei Ghenea au reacţionat imediat şi au asaltat-o cu complimente. „Frumuseţe stratoferică„, „Un înger” sau „Eşti cea mai frumoasă femeie din lume„, au fost câteva dintre complimentele primite de Mădălina Ghenea. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea a fost dezvăluit de jurnaliștii de la Gazzettta dello Sport. Italienii i-au făcut o amplă descriere modelului de 36 de ani care se iubește cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grigor Dimitrov a răsfățat-o pe Mădălina în ziua în care aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere. A decis chiar să se retragă din turneul de la Toronto pentru a pleca alături de ea într-o scurtă vacanță. Vestea a făcut rapid înconjurul lumii, iar jurnaliștii din Italia au oferit detalii despre modul prin care Ghenea a ajuns să întoarcă toate privirile.

Un fizic asemeni celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv.

Actrița este foarte atentă la nutriție și are grijă să mănânce alimente sănătoase și naturale. Are grijă să bea multă apă pe parcursul zilei, care o ajută să rămână hidratată și să aibă un ten și un păr sănătos. Ocazional face fasting intermitent, pe care nu îl ține pentru a pierde din greutate, ci pentru a-și detoxifia organismul. Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său. Pentru a avea o piele ca a ei, trebuie hidratată nu doar cu multă apă, ci și folosind diverse creme de față și corp. În plus, vara nu poate lipsi protecția solară.

Reclamă

Mădălina are mare grijă și de coafurile ei. Adoră să se imspire de la Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte foarte apropiată de Italia”, a fost analiza făcută de jurnaliștii de la gazzetta.it.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și