Închide meniul

Gabi Tamaş, noi dezvăluiri savuroase despre momentul în care a spart uşa unui bloc şi a dormit pe preş: „Mi-am trăit viaţa”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2023, 21:50

Gabi Tamaş, noi dezvăluiri savuroase despre momentul în care a spart uşa unui bloc şi a dormit pe preş: „Mi-am trăit viaţa

Gabi Tamaş, dezvăluiri savuroase despre momentul în care a spart uşa unui bloc şi a dormit pe preş

Gabi Tamaş a vorbit despre scandalul din 2013 / Colaj Hepta/Observator

Gabi Tamaş a venit cu noi dezvăluiri savuroase despre momentul în care a fost filmat în timp ce a spart uşa unui bloc şi, în cele din urmă, a dormit pe un preş. Imaginile surprise în urmă cu un deceniu au fost virale şi s-au soldat cu o condamnare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2013, Gabi Tamaş a fost surprins de camerele video în timp ce spărgea uşa de termopan a unui bloc, din centrul Bucureştiului, pentru a intra. După o noapte de pomină, Gabriel Tamaş nu s-a mai putut controla. În filmarea apărută la acel moment se poate vedea şi o femeie.

Gabi Tamaş, noi dezvăluiri savuroase despre momentul în care a spart uşa unui bloc

Tamaş a fost ridicat de poliţişti, dimineaţă, după scandalul monstru făcut în scara de bloc. A fos t judecat şi a primit o condamnare de 8 luni cu suspendare.

Fundaşul care s-a retras chiar înainte să împlinească 40 de ani anunţă că nu regretă acel episod şi chiar a glumit pe seama subiectului. Mai mult, a ţinut să afirme că nu ia în calcul să scrie o carte despre cele mai controversate momente din cariera lui.

Nu aveţi voi emisiuni câte prostii am făcut eu. (Moderator: O boacănă de care poţi să ne spui şi de care nimeni nu are habar) Am făcut mai multe, nu-mi aduc aminte. Am spart un termopan, nu ştie nimeni. Vezi că n-a fost vina mea, să mor! Nu ai văzut că am ciocănit înainte? Vina a fost a femeii că nu a deschis.

Reclamă

Să vezi după, când am apărut de la televizor. M-au sunat din scara aia: ‘Bă, dar eu am neamuri acolo, vezi că stă mătuşă-mea. Spune că veneai la mine’. Tot felul de prostioare am făcut. Mi-am trăit viaţa şi chiar ţi-am spus… ce să scriu, că numai introducerea e o carte!„, a declarat Gabi Tamaş în „Un Podcast”.

Gabi Tamaş ajungea după gratii 6 ani mai târziu. A fost arestat în Israel, după ce a fost prins băut la volan şi conducând cu o viteză de 200 de kilometri la oră. A anunţat că aceea a fost cea mai grea perioadă din viaţa sa.

Cristi Borcea, mesaj superb pentru Gabi Tamaş: „S-a retras un spartan adevărat!”

Cristi Borcea a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Tamaş. Acesta a declarat că fostul fundaş a făcut parte dintr-o generaţie de excepţie, şi pe lângă calităţile arătate pe teren, Tamaş fiind şi o persoană extraordinară.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Borcea a mai dezvăluit şi o întâmplare savuroasă cu Gabi Tamaş în prim plan. Acesta a declarat că pe vremea când fostul internaţional evolua la Dinamo, s-a luat la bătaie cu un fan al Stelei, într-un club, la trei dimineaţa.

Gabi Tamaş face parte dintr-o generaţie de jucători extraordinară, s-a retras un spartan adevărat, din toate punctele de vedere. Un jucător extraordinar, suflet extraordinar, era bun şi acasă şi în deplasare, era numărul unu la tot.

Era 2-3 dimineaţa, eu tot timpul controlam jucătorii. Şi m-a sunat Victor să mă trezesc să mă duc la un club unde se bătea Tamaş. Spusese unul de Steaua şi el direct i-a dat una şi l-a aruncat peste masă. Am mers la 3 dimineaţa, multe întâmplări…dar ne-a adus multe bucurii.

E un suflet sensibil, s-a retras un spartan adevărat, puţini spartani adevăraţi a avut Dinamo de când sunt eu, chiar dacă au fost mulţi jucători. El e unul adevărat. L-am luat de patru ori, de patru ori l-am vândut.

Îl văd antrenor, e mult mai matur. Ştie ce greşeli a făcut, are ce să le explice jucătorilor şi ce să-i înveţe”, a declarat Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și