Închide meniul

Gafă uimitoare făcută de UEFA la câteva ore după ce Rusia a invadat Ucraina! „Nu e chiar așa. În Ucraina mor oameni”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 februarie 2022, 12:38 / Actualizat: 24 februarie 2022, 13:48

Gafă uimitoare făcută de UEFA la câteva ore după ce Rusia a invadat Ucraina! „Nu e chiar așa. În Ucraina mor oameni

Gafă uimitoare făcută de UEFA la câteva ore după ce Rusia a invadat Ucraina

Getty Images

„O zi de joi fericită, pentru toată lumea!”, a fost mesajul postat pe contul UEFA Europa League, care a vrut să facă referire la meciurile care se vor desfăşura în această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul a stat o oră pe contul oficial al competiţiei, înainte să fie şters, după sutele de reacţii negative din partea fanilor. „Nu e chiar așa. În Ucraina mor oameni” sau „Înțeleg că UEFA, care îi are pe cei de la Gazprom printre sponsori, are o joi fericită”, sunt câteva dintre mesajele oamenilor.

Rusia a început războiul în Ucraina | Vitali Klitschko a oferit detalii despre situația din Ucraina

Rusia a început războiul în Ucraina. Mai multe atacuri militare au avut loc inclusiv în Kiev, iar primarul Vitali Klitschko a oferit o primă reacție. Fostul boxer a asigurat că, momentan, “situația se află sub control”.

”Situația de la Kiev este deocamdată sub control, dar desigur că oamenii sunt speriați. Suntem în război și luptăm pentru țara noastră, dar avem nevoie imediat de sprijinul lumii întregi. E nevoie de sancțiuni cu adevărat dureroase împotriva Rusiei!”, a declarat Vitali Klitschko, citat de Bild.

Reclamă

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Rusia a invadat Ucraina | Mesajul realist al lui Mircea Lucescu, de lângă Kiev

Rusia a invadat Ucraina și Mircea Lucescu a avut o primă reacție. Antrenorul român se află lângă Kiev, la baza de pregătire a lui Dinamo.

Il Luce nu va putea pleca cu avionul spre România, aeroportul Bila Tserkava fiind deja bombardat. Lucescu a trimis un mesaj realist din țara vecină.

„Chiar dacă vedem acele imagini la TV, trebuie să rămânem liniștiți pentru că nu e chiar așa rău. În acest moment ne aflăm în cantonament.”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei

Vladimir Putin a anunţat joi dimineaţă o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas, el afirmând că scopul este părarea oamenilor care sunt ţinta abuzurilor şi genocidului regimului de la Kiev. Potrivit CNN, Explozii puternice au putut fi auzite în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Într-o intervenţie la televiziunea de stat, Putin a anunţat acţiunile militare din Donbas, cerând forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și