Închide meniul

Gafă uluitoare făcută de CSA Steaua! Greşeala gramaticală care apare pe tricourile de joc

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2021, 18:32

Reclamă
Gafă uluitoare făcută de CSA Steaua! Greşeala gramaticală care apare pe tricourile de joc

Facebook CSA Steaua

CSA Steaua a făcut o gafă incredibilă. Pe noile tricouri ale echipei de volei a clubului apare o greşeală gramaticală. „Performanţa crează performanţă„, este sloganul scris greşit pe tricourile de joc. Varianta corectă este „Performanţa creează performanţă„.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Începând de azi, pentru următorul an competițional, GLULAM SA este noul sponsor al echipei de volei Steaua București. Glulam, cel mai mare producător românesc de grinzi din lemn stratificat, va fi alături de roș-albaștri pentru realizarea obiectivelor propuse în viitorul apropiat, pentru revenirea brandului Steaua București în elita voleiului românesc.

Perseverența, determinarea, seriozitatea, ambiția, respectul pentru tine și pentru cei din jur sunt doar câteva dintre ceea ce îi leagă pe componenții echipei de volei de sponsorul Glulam SA. „Performanța creează performanță” și astfel, umăr lângă umăr, sponsor și sportivi, vor păși pe un drum nou, uniți de aceleași valori”, se arată pe site-ul oficial al CSA Steaua.

Mesajul lui Ştefan Bichir, preşedintele CSA Steaua

Ne bucurăm de încheierea acestui parteneriat, pe care dorim să îl dezvoltăm în perioada următoare. Parteneriatul conturează obiectivele de performanță pe care echipa și le-a propus la începutul acestui sezon, motiv pentru care salutăm implicarea noului sponsor în realizarea demersurilor spre succes”, a declarat Răzvan Ștefan Bichir, președintele CSA Steaua București.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și