Închide meniul
Foto

Gafa uriaşă făcută de americanii care au dezvăluit averea lui Ion Ţiriac. Pe ce loc se află românul în topul miliardarilor lumii

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2023, 8:46 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 10:20

Gafa uriaşă făcută de americanii care au dezvăluit averea lui Ion Ţiriac. Pe ce loc se află românul în topul miliardarilor lumii

Gafa uriasă făcut de americanii care i-au dezvăluit averea lui Ion Ţiriac

Ion Țiriac, în cadrul unui interviu / Hepta

Gafa uriaşă făcută de americanii care au dezvăluit averea lui Ion Ţiriac. Cei de la Forbes au dezvăluit că, în 2023, Ion Ţiriac are o avere 2 miliarde de euro, însă au făcut şi o gafă uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac are o avere estimată la 2 miliarde de euro şi ocupă locul 1516 în topul miliardarilor lumii. Americanii s-au încurcat în momentul în care au dat informaţii despre familia lui Ion Ţiriac.

Gafa uriaşă făcută de americanii care au dezvăluit averea lui Ion Ţiriac

Astfel, aceştia au scris că Ion Ţiriac are doar 2 copii. Miliardarul român are 3 moştenitori. Este vorba de Ion Ion Ţiriac, Ioana Ţiriac şi Karim Ţiriac.

Mama lui Ion Ion Ţiriac, care este cel mai mare copil al miliardarului român, este Mikette von Issenberg. Pe Ioana (IMAGINI îN GALERIA FOTO CU SUPERBA FIICĂ A MILIARDARULUI) şi Karim, Ion Ţiriac îi are din relaţia cu jurnalista egipteană Sophie Ayad.

Reclamă

Ion Țiriac a refuzat un miliardar celebru al planetei

Ion Țiriac a refuzat un miliardar celebru al planetei. Afaceristul român a fost abordat de Novak Djokovic, care a vrut să cumpere licența turneului de la Belgrad. Dar Țiriac nu a vrut nici în ruptul capului să audă de tranzacție.

Djokovic a dezvăluit că a purtat negocieri cu Ion Țiriac, dar nu a reușit să-l înduplece pe miliardarul român. „În primul rând, trebuie să spun că licența nu este a noastră. Am închiriat-o de la proprietarul ei, Ion Țiriac, iar acum o vrea înapoi. Am dorit să cumpărăm licența, să găzduim turneul din Serbia pentru mulți ani de acum încolo, pentru că am avut succes, mulți oameni în tribune, ATP ne-a dat note excelente pentru toate eforturile, dar nu avem prea multe de făcut atunci când proprietarul nu vrea să vândă licența. Trebuie să respectăm asta”, a declarat Novak Djokovic, conform Tennis Masters.

Ion Țiriac a motivat decizia de a-l refuza pe Novak Djokovic prin faptul că planuiește să readucă turneul din Belgrad în România.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu încerc să ajung la un turneu 500 ATP, având în vedere că turneul de la Belgrad ar trebui să se întoarcă în România în 2024. Mai mult de atât, fiind proprietarul unei jumătăţi a turneului din Elveţia, de la Geneva, oarecum sunt de acord cu ATP că dacă le dau două turnee de 250 pot obţine unul de 500. Nu am încă două de 250, am unul şi jumătate, încerc să fac rost şi de jumătatea cealaltă”, a spus Ion Țiriac.

Cum l-a cunoscut Ion Țiriac pe Donald Trump

Ion Țiriac a povestit cum fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova l-a rugat să negocieze pentru ea cu Donald Trump pentru un apartament în Trump Tower. Deși a fost reticent la început, miliardarul român a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Trump.

Discuția dintre Trump și Țiriac a durat 20 de minute. În final, afaceristul român a obținut o reducere a prețului de 25% pentru apartamentul dorit de Martina Navratilova.

Recomandări
  • Gafa uriaşă făcută de americanii care au dezvăluit averea lui Ion Ţiriac
  • Ce avere are în 2023 Ion Ţiriac

 

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și