Închide meniul

Cum l-a cunoscut Ion Țiriac pe Donald Trump. Dezvăluiri de senzație ale miliardarului român: „Totul a durat 20 de minute!”

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2023, 17:37

Cum l-a cunoscut Ion Țiriac pe Donald Trump. Dezvăluiri de senzație ale miliardarului român: „Totul a durat 20 de minute!

Cum l-a cunoscut Ion Țiriac pe Donald Trump

Colaj cu Ion Țiriac și Donald Trump / Hepta

  • Cum l-a cunoscut Ion Țiriac pe Donald Trump
  • Dezvăluiri de senzație ale miliardarului român

Ion Țiriac a povestit cum l-a cunoscut pe Donald Trump. Miliardarul român a purtat negocieri cu fostul președinte al SUA pentru un imobil. Dezvăluirile de senzație au fost făcute chiar de cunoscutul afacerist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Țiriac a povestit cum fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova l-a rugat să negocieze pentru ea cu Donald Trump pentru un apartament în Trump Tower. Deși a fost reticent la început, miliardarul român a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Trump.

Cum l-a cunoscut Ion Țiriac pe Donald Trump

Discuția dintre Trump și Țiriac a durat 20 de minute. În final, afaceristul român a obținut o reducere a prețului de 25% pentru apartamentul dorit de Martina Navratilova.

Reclamă

„Mi-a spus să-i dau un telefon lui Donald Trump. I-am răspuns: ‘Băi, Martina, tu ești cine ești. Să-i dau eu telefon?’ Am dat un telefon, iar în douăzeci de minute, Donald i-a dat o reducere de 25% Martinei Navratilova, pentru a-și cumpăra un apartament. Așa îl cunosc pe domnul Trump.”, a povestit Ion Țiriac, pentru gsp.ro, în martie 2022.

Ion Ţiriac a încheiat anul 2021 pe locul 3, cu o avere estimată la 7.2 miliarde de lei. Pe durata acestui an a mai adunat peste 1 miliard de lei. Astfel, a ajuns la 8.5 miliarde de lei, iar Ţiriac a urcat pe locul 2 în clasamentul bogaţilor României!

Reclamă

Potrivit estimărilor făcute de forbes.ro, cea mai mare avere o au fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, cu 13 miliarde de lei. Ion Ţiriac este pe poziţia a doua şi este urmat de Daniel Dines, cel care a avut un 2022 de coşmar. De la 22.2 miliarde de lei, acesta a ajuns să mai aibă numai 8 miliarde de lei.

Ce sfat a avut Ion Țiriac pentru o tânără de 21 de ani care a câștigat 20.000 de dolari

Fosta mare jucătoare de tenis Virginia Ruzici a povestit cum a fost ajutată de Ion Țiriac în tinerețe. În 1976, când avea doar 21 de ani, Virginia Ruzici a câștigat un premiu de 20.000 de dolari la o competiție și a apelat la ajutorul lui Țiriac.

Ruzici a povestit că Țiriac i-a spus: „Dă-mi-i mie, voi avea grijă de ei!”. În cele din urmă, miliardarul i-a deschis un cont.

Reclamă 4 / 0/3

”Ion Țiriac a fost managerul meu. Mi-a devenit manager atunci când am început să câștig mai mulți bani. Îmi aduc aminte că l-am rugat să-mi fie manager la New York.

Am ajuns în sferturi la Forest Hills și am câștigat 20.000 de dolari. Nu știam ce să fac cu ei! Erau mulți bani, așa că am mers la Ion Țiriac și i-am zis: ‘Ion, am 20.000 de dolari și nu știu ce să fac cu ei, cum să îi gestionez’.

El mi-a răspuns: ‘Dă-mi-i mie, voi avea grijă de ei!’. Și a avut, mi-a deschis un cont. Era anul 1976″, a spus Virgina Ruzici, într-un interviu pe YoutTube.

Ion Țiriac a anunțat că își deschide un muzeu

Ion Țiriac, a cărui avere este estimată la 1,5 miliarde de dolari, își deschide un muzeu. Planul a fost anunțat chiar de miliardarul român. Fostul mare sportiv vrea să împartă pasiunea sa.

Ion Țiriac este un împătimit al vânătorii. Marea pasiune l-a costat o avere pe Ion Țiriac. Pe durata pandemiei, miliardarul român și-a cumpărat un domeniu de senzație în Namibia, pe care ar fi achitat nu mai puțin de 5.5 milioane de euro. Acolo se organizează safariuri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari.

Țiriac deja a plătit și alte 2 milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă. Miliardarul român nu se oprește aici. Vrea să deschidă și un muzeu, unde copiii să-i admire capturile de la vânătoare.

„Am trofee și intenționez să fac un muzeu enorm de… natură, nu spun vânătoare, că nu place multora. Am elefanți întregi, girafe, hipopotami, rinoceri. Am sute de animale. Copiii merită să le vadă”, a spus Ion Țiriac, conform prosport.ro.

Reclamă

În Namibia, Țiriac are la dispoziție două vile luxury pentru oaspeți, opt bungalouri și piscină. Afaceristul de 83 de ani a recunoscut că s-a mutat din România și că se simte excelent pe proprietatea lui din Africa.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare