Închide meniul
Foto

George Merloi a fost implicat într-un accident teribil pe străzile din Bucureşti. Trei persoane la spital şi patru maşini avariate!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2022, 10:23 / Actualizat: 25 iulie 2022, 12:45

George Merloi a fost implicat într-un accident teribil pe străzile din Bucureşti. Trei persoane la spital şi patru maşini avariate!

George Merloi a fost implicat într-un accident teribil pe străzile din Bucureşti

Accident grav în Bucureşti / Colaj Prosport

George Merloi a fost implicat într-un accident teribil noaptea trecută. Fotbalistul de 22 de ani de la FC Voluntari a trecut prin clipe grele, iar autoturismul său a fost avariat serios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai puţin de patru maşini au fost aplicate în accidentul rutier care a avut loc pe strada Liviu Rebreanu din Bucureşti. Au fost chemate mai multe ambulanţe şi li s-a acordat astistenţă medicală răniţilor.

George Merloi a fost implicat într-un accident teribil

Potrivit prosport.ro, trei persoane au fost transportate la spital. Jucătorul de la FC Voluntari a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Patru maşini au fost avariate, iar poliţiştii fac cercetări pentru a găsi vinovaţii şi a stabili cauzele care au dus la accident.

Cu o zi în urmă, Merloi a fost rezervă în meciul dintre FC Voluntari – FC Botoşani, scor 0-1. Oaspeţii au marcat golul victoriei în minutul 82, prin Terrence Tisdell. Liviu Ciobotariu l-a trimis pe teren pe Merloi în minutul 86, în locul veteranuului Daniel Florea.

Reclamă

Merloi are o cotă de piaţă de 150.000 de euro şi a mai jucat, în trecut, pentru Academica Clinceni şi Astra. Junioratul şi l-a făcut la FCSB şi la Rennes. În Franţa a împărţit vestiarul cu starul Ben Arfa. Mijlocaşul român nu a ajuns să debuteze în Ligue 1.

George Merloi are 2 prezenţe în tricoul naţionalei României U19 şi 2 la România U21. În 2020 a fost dorit de Gigi Becali la prima echipă a lui FCSB, dar transferul nu s-a mai concretizat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • George Merloi, implicat într-un accident rutier
  • Trei persoane au ajuns în spital

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și