Închide meniul

Georgina Rodriguez a vorbit despre drama trăită alături de Cristiano Ronaldo: „O mare parte a inimii mele s-a rupt!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 septembrie 2022, 16:04

Reclamă
Georgina Rodriguez a vorbit despre drama trăită alături de Cristiano Ronaldo: „O mare parte a inimii mele s-a rupt!

Georgina Rodriguez a vorbit despre drama trăită alături de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au trecut printr-o tragedie / Abaca Press / ABACA via Hepta

Georgina Rodriguez (28 de ani) a vorbit, în premieră, despre drama trăită alături de Cristiano Ronaldo (37 de ani). Iubita starului de la Manchester United a trecut prin clipe de coşmar în luna aprilie, când unul dintre gemeni a murit la naştere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotomodelul a fost devastat după pierderea suferită. La aproape jumătate de an distanţă, Georgina a găsit puterea să spună cum a reuşit să depăşească cel mai greu moment din viaţa ei.

Georgina Rodriguez a vorbit despre drama trăită alături de Cristiano Ronaldo

Georgina a fost în pragul disperării, potrivit thesun.co.uk. Iubita atacantului portughez a oferit declaraţii răvăşitoare în reality show-ul ei de succes filmat de Netflix.

Anul acesta am trăit cea mai frumoasă și cea mai urâtă experiență a vieții mele în doar câteva secunde. O mare parte a inimii mele s-a rupt și m-am întrebat cum pot merge mai departe.

Atunci am avut răspunsul mult mai apropiat decât mă așteptam. M-am uitat în ochii copiilor și am văzut că avem o singură variantă, să trecem toți, împreună, peste tragedie„, a spus Georgina Rodriguez.

Reclamă
Reclamă 4

Directorul celor de la Netflix Spania, Alvaro Diaz, a dezvăluit că tragedia prin care au trecut Georgina Rodriguez şi Cristiano Ronaldo va fi o parte cheie din cea de-a doua serie a reality show-ului.

Fetiţa pe care a născut-o Georgina în luna aprilie se numeşte Bella Esmeralta. Iubita lui CR7 şi-a descris fiica „mica mare binecuvântare”, într-o postare virală pe reţelele sociale. Fotografia a adunat aproape 2 milioane de aprecieri.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Anunţul tragic făcut de Cristiano Ronaldo

Ronaldo a anunțat în luna aprilie, printr-un comunicat, că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită.

Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a trecut în nefiinţă. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu ceva speranţă şi fericire.

Le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru îngrijiri şi susţinere. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băieţelul nostru, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu„, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Cristiano Ronaldo le-a mulţumit fanilor lui Liverpool

Cristiano Ronaldo a reacţionat şi după gestul superb făcut de suporterii lui Liverpool, în minutul 7 al derby-ului cu Manchester United. „Cormoranii” l-au încurajat pe CR7 cu aplauze, după drama pierderii unui copil la naştere.

O singură lume, un singur sport, o singură familie. Mulţumesc, Anfield! Eu şi familia mea nu vom uita niciodată acest moment plin de respect şi compasiune”, a fost postarea pe Instagram a lui Ronaldo.

Mesajul lui Cristiano a fost apreciat de aproape 1.4 milioane de fani în numai 30 de minute. Toţi au aplaudat decizia luată de fanii rivalei de pe Anfield Road.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:59

„Fum alb! Avem antrenor la națională” Basarab Panduru mai are o singură nedumerire, după negocierile purtate de Răzvan Burleanu

22:11

Cursa din Marele Premiu al Belgiei e LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45). Charles Leclerc va pleca din pole-position

22:00

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

21:58

LIVE TEXTSepsi – Dinamo 1-0! Florin Ștefan, șut imparabil din voleu. „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani

21:47

Răzvan Burleanu s-a înțeles cu viitorul selecționer al României: „90% el va fi!”

21:37

„Onorată și șocată!” Nadia Comăneci a dezvăluit prin ce a trecut la ceremonia de deschidere a JO 2024. Ce i-a cerut lui Nadal

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY
Citește și