Închide meniul
Foto

Georgina Rodriguez, apariţie de necrezut. Fanii au crezut că s-a îmbrăcat „low cost”, dar ţinuta iubitei lui Cristiano Ronaldo costa o avere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2023, 17:56

Georgina Rodriguez, apariţie de necrezut. Fanii au crezut că s-a îmbrăcat „low cost”, dar ţinuta iubitei lui Cristiano Ronaldo costa o avere

Georgina Rodriguez, apariţie de necrezut în Arabia Saudită

Georgina Rodriguez, la prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr / Colaj Profimediaimages

Georgina Rodriguez a avut o apariţie de necrezut în Arabia Saudită. Iubita lui Cristiano Ronaldo a surprins în momentul în care starul portughez a fost prezentat la Al-Nassr prin ţinuta cu care s-a afişat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii spanioli de la 20minutos.es au caculat cât a costat-o pe Georgina „outfit”-ul despre care fanii au crezut că este „low cost”. Au aflat că femeia care are doi copii cu CR7 a avut o ţinută care costa o avere.

Georgina Rodriguez, apariţie de necrezut în Arabia Saudită

Spre deosebire de alte apariţii în care a atras toate privirile, Georgina a decis de această dată să nu iasă în evitenţă printre şeicii de la Al-Nassr. Chiar şi aşa, ţinuta ei a cosat nu mai puţin de 400.000 de euro.

Accesoriile au făcut diferenţa. Numai geanta roz cu care s-a afişat a costat 350.000 de euro. Şi cerceii valorează o sumă uriaşă.

Cât a costat ţinuta Georginei Rodriguez:

Reclamă

Legea care îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască alături de Georgina Rodriguez

Legea din Arabia Saudită îi interzice lui Cristiano Ronaldo să locuiască în aceeaşi casă cu Georgina Rodriguez, după ce starul portughez a semnat un contract fabulos cu Al-Nassr. Atacantul de 37 de ani a primit însă asigură de la „şeicii” clubului că nu va avea probleme.

Cristiano Ronaldo a parafat o înţelegere valabilă până în 2025 şi va încasa un salariu anual de 200 de milioane de euro. A fost prezentat în faţa a zeci de mii de fani şi aşteaptă să debuteze la noua sa echipă.

Deşi legile interzic convieţuirea fără act de căsătorie, autorităţle au început să închidă ochii şi să nu acuze pe nimeni. Desigur, aceste legi pot fi folosite atunci când este o problemă sau o infracţiune„, a precizat unul dintre aceştia.

Reclamă 4 / 0/3

Autorităţile din Arabia Saudită nu se amestecă în această chestiune, în cazul expatriaţilor. Totuşi, legea continuă să interzică coabitarea în afara căsătoriei„, a transmis celălalt avocat.

Totuşi, Cristiano Ronaldo a fost asigurat că nu va avea nicio problemă cu legile, mai ales că este imaginea Arabiei Saudite la mijloc.

Familia este fericită. Când iau decizii, familia mă susţine, mai ales copiii şi soţia mea. Primirea de ieri a fost minunată. Este o oportunitate să schimb mentalitatea unor generaţii. Am avut oferte din Australia, Statele Unite, Brazilia şi Europa. Dar mi-am dat cuvântul acestui club. Vreau să dau o viziune nouă a acestei ţări„, a declarat Cristiano Ronaldo la prezentare.

Condiții de „șeic” pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și familia sa urmează să primeacă o vilă în Riad, capitala Arabiei Saudite. Ei vor beneficia de o firmă privată de pază, un supermarket privat, o piscină olimpică, două terenuri de fotbal, un teren de baschet, două săli de gimnastică și 3 restaurante.

Până atunci, superstarul lusitan este cazat într-un hotel de lux, anunță presa britanică. Ronaldo se bucură de 17 camere întinse pe două etaje ale hotelului de 5 stele. Intreaga clădire are 99 de etaje, iar fotbalistul are parte de cele mai bune servicii, indiferent dacă vorbim despre alimentație, pregătire fizică sau recuperare.

Situația este una excelentă și pentru Georgina Rodriguez, care se poate bucura de magazinele de lux din complexul hotelului.

Reclamă
Recomandări
  • Georgina Rodriguez, apariţie incredibilă
  • Ţinuta ei costa sute de mii de euro

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și