Închide meniul
Foto

Georgina Rodriguez, apariţie răvăşitoare la piscină. Iubita lui Cristiano Ronaldo şi-a dat fanii peste cap!

Publicat: 8 mai 2023, 20:10

Reclamă
Georgina Rodriguez, apariţie răvăşitoare la piscină. Iubita lui Cristiano Ronaldo şi-a dat fanii peste cap!

Georgina Rordiguez, apariţie răvăşitoare la piscină

Georgina Rodriguez, în costum de baie / Instagram

Georgina Rordiguez a avut o apariţie răvăşitoare, la piscină, în Arabia Saudită. Iubita lui Cristiano Ronaldo a postat, pe reţelele sociale, mai multe fotografii în care apare în costum de baie. Acestea s-au viralizat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Modelul în vârstă de 29 de ani se simte excelent la vila de lux în care locuieşte alături de atacantul lui Al Nassr. Georgina este unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri la nivel mondial. Are aproape 50 de milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Georgina Rodiguez, apariţie răvăşitoare la piscină

Chiar dacă în ultimele zile au apărut tot mai multe zvonuri că Ronaldo nu mai vrea să stea la Riad şi că îşi doreşte să revină în Europa, Georgina pare că s-a adaptat la noua viaţă. A ajuns să locuiască într-un palat de 14 milioane de euro alături de CR7 şi de copiii starului portughez.

Georgina Rodriguez tocmai a postat mai multe imagini în timp ce făcea plajă la piscină. „Fiecare cer are nuanța lui”, a fost mesajul ei. În primele 5 ore a primit nu mai puţin de 3 milioane de aprecieri!

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Cristiano Ronaldo primeşte o avere de la şeicii lui Al Nassr. A semnat un contract valabil până în 2025 şi primeşte un salariu anual de 200 de milioane de euro! Este cel mai bine plătit sportiv.

Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au cunoscut în 2016, pe vremea când ea lucra într-un magazin de haine de lux. De atunci, cei doi formează un cuplu, și au împreună trei copii.

Reclamă 4 / 0/3

Georgina Rodriguez a dezvăluit că iubitul ei este un tată extrem de grijuliu și un soț atent, însă nu știe să gătească. Partenera lui CR7 a declarat că deși au propriul bucătar în casă, ea se mai ocupă uneori să mai pregătească ceva de mâncare. Pe vremea când locuiau la Torino și Cristiano Ronaldo evolua la Juventus, Georgina i-a interzis starului portughez să intre în bucătărie.

Cristiano este un tată super, și cel mai bun soț la care aș fi putut visa. Dar nu gătește. După ce te antrenezi toată dimineața, meriți să găsești o farfurie cu mâncare bună, preparată cu dragoste. Avem un bucătar chef, însă uneori mai gătesc și eu”, a declarat Georgina Rodriguez, într-un interviu citat de mundodeportivo.com.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au mutat într-un palat de 14 milioane de euro

Starul lui Al-Nassr a renunţat la cele 17 apartamente de lux închiriate în zgârie-norul Four Seasons din Riad.

Jurnaliştii din Arabia Saudită au aflat care este noua casă a lui CR7. E o adevărată „bijuterie”. Noul palat în care locuieşte Cristiano alături de familie este situat în cartierul exclusivist Al-Muhammadiyah.

Potrivit layalinaprivee.com, Cristiano Ronaldo s-a mutat într-o casă luxoasă din Riad care este estimată la 14 milioane de euro. Are opt dormitoare, o piscină de dimensiuni olimpice, dar şi o cascadă chiar în holul principal.

Palatul lui Ronaldo ar fi înconjurat de alte trei case care ar putea fi locuite de alţi membri ai familiei, invitaţi sau angajaţi.

Zona în care s-a mutat atacantul de 38 de ani este una extrem de căutată de milionari. În apropierea palatului lui Cristiano sunt mai multe piscine, restaurante de fiţe şi magazine cu produse de lux. În plus, acolo ar fi şi cele mai bune şcoli pentru cei cinci copii ai portughezului.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și