Închide meniul
VIDEO

Fanii lui Manchester United nu l-au iertat pe Cristiano Ronaldo, după despărțirea cu scandal! Ce cântec i-au făcut portughezului

Cosmin Cioboată Publicat: 23 decembrie 2022, 21:06

Reclamă
Fanii lui Manchester United nu l-au iertat pe Cristiano Ronaldo, după despărțirea cu scandal! Ce cântec i-au făcut portughezului

Cristiano Ronaldo s-a despărțit cu scandal de Manchester United

Cristiano Ronaldo s-a despărțit cu scandal de Manchester United / Profimedia

Fanii lui Manchester United nu l-au iertat pe Cristiano Ronaldo, după despărțirea cu scandal din această iarnă. Atacantul portughez a plecat de pe Old Trafford înaintea Campionatului Mondial din Qatar, după ce i-a oferit un interviu-exploziv jurnalistului Piers Morgan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a criticat aspru conducerea lui Manchester United, precum și pe managerul Erik ten Hag și pe fostul mare atacant al clubului, Wayne Rooney.

Fanii lui Manchester United nu l-au iertat pe Cristiano Ronaldo, după despărțirea cu scandal!

Suporterii „diavolilor” s-au descătușat la adresa lui Cristiano Ronaldo, la primul meci disputat după despărțire. Manchester United a învins Burnley, scor 2-0, în optimile de finală ale Cupei Ligii Angliei.

În tribunele stadionului Old Trafford au răsunat câteva versuri create special, în semn de răzbunare, pentru Cristiano Ronaldo.

Chiar dacă atacantul lusitan nu a folosit vreun cuvânt negativ la adresa suporterilor lui Manchester United și chiar le-a mulțumit pentru susținere, aceștia l-au „urecheat” prin intermediul unui cântec.

Reclamă

„Nu îmi pasă de Ronny, lui Ronny nu-i pasă de mine, mie îmi pasă doar de Manchester United”, au cântat fanii lui United, la meciul cu Burnley.

Marca: Cristiano Ronaldo s-a înţeles cu Al Nassr!

Cristiano Ronaldo s-a înţeles cu Al Nassr şi poate semna în următoarele câteva ore, susţine Marca. Portughezul de 37 de ani va semna un contract uriaş care se va întinde până în 2030.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a negat o înţelegere pe timpul CM 2022, Cristiano a fost convins de arabi, asta mai ales după ce nu şi-a găsit niciun angajament care să-l poată menţine la nivel înalt, în Europa.

Astfel, el a fost ademenit cu un contrat valabil până în 2030. Doar primii doi ani şi jumătate vor fi în calitate de jucător şi pentru asta va încasa un salariu anual de 200 de milioane de euro.

Din 2025, el va rămâne ambasador al fotbalului şi salariul îi va creşte! Arabii speră să obţină organizarea CM 2030, alături de Egipt şi Grecia şi vor ca Ronaldo să militeze pentru asta.

În ultimele două săptămâni, Ronaldo s-a gândit la greutatea unui astfel de contract, care îl blochează pe următorii 8 ani, dar care îi şi aduce o sumă uriaşă de bani. Asta în situaţia în care, după despărţirea de Manchester United, el nu a mai prins un club cu pretenţii din Europa.

Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit: „Manchester United m-a trădat!”

În interviul-șoc din luna noiembrie, Ronaldo a aruncat cuvinte extrem de dure la adresa lui Erik ten Hag, Ralf Rangnick, fostul manager al lui Manchester United, și Wayne Rooney, fostul său coleg de pe Old Trafford, care l-a criticat recent.

“Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ‘oaia neagră’. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

(N.r- Despre Ralf Rangnick) Cum un club precum Manchester United, după ce l-a avut pe Sir Alex Ferguson, să îl aducă pe Ralf Rangnick? Nu doar eu am fost surprins, ci toată lumea. Nimeni nu a înțeles. Acest om nu e nici măcar antrenor, deci cum să fie antrenorul lui Manchester United? Nu auzisem niciodată de el.

Reclamă

Cristiano Ronaldo i-a făcut praf pe Erik ten Hag, Ralf Rangnick și Wayne Rooney!

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine.

(N.r. – Despre Wayne Rooney) Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat.

(N.r. – Despre lipsa de progres de la Manchester United) Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucuria, nici bucătarii, nici tehnologia.

Cred că fanii trebuie să știe adevărul. Vreau ce e mai bun pentru acest club. De aceea am venit la Manchester United, dar sunt niște lucruri în cadrul clubului care nu ne ajută să ajungem la nivelul lui City, Liverpool sau chiar al lui Arsenal, în prezent. Un club de un asemenea calibru trebuie să fie în top 3, după părerea mea. Iubesc Manchester United, iubesc fanii, mereu sunt alături de mine. Dar dacă vor ca lucrurile să meargă diferit, trebuie schimbate multe, foarte multe lucruri.

(N.r. – Despre Sir Alex Ferguson) „Știe mai bine decât orice că acest club nu este pe drumul care trebuie și pe cel care merită să fie. Știe și el, știe toată lumea. Cei care nu văd asta, nu vor să vadă, sunt orbi”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul acordat lui Piers Morgan, citat de The Sun.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și