Închide meniul
Foto

Georgina Rodriguez, provocatoare într-un costum de baie minuscul. Cum se relaxează, în Sardinia, alături de Cristiano Ronaldo

Publicat: 23 iunie 2023, 22:56

Reclamă
Georgina Rodriguez, provocatoare într-un costum de baie minuscul. Cum se relaxează, în Sardinia, alături de Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez, într-un costum de baie minuscul

Georgina Rodriguez, apariţie electrizantă lângă Cristiano Ronaldo / Instagram

Georgina Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul şi şi-a uluit fanii. Modelul în vârstă de 29 de ani se bucură de o vacanţă luxoasă alături de Cristiano Ronaldo şi de copiii pe care îi are cu starul lui Al Nassr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgina a postat pe reţelele sociale mai multe imagini pe care le-a făcut, în Sardinia. Acestea s-au viralizat imediat şi au adunat aproape 5 milioane de aprecieri în primele 9 ore.

Georgina Rodriguez, provocatoare într-un costum de baie minuscul

Georgina şi Cristiano se relaxează pe iahtul de 6.5 milioane de euro deţinut de deţinătorul a cinci Baloane de Aur. Lângă ei sunt copiii Cristiano Jr (12 ani), gemenii Eva şi Mateo (5 ani) şi Alana (5 ani). Din imaginile de familie a lipsit cel mai mic membru al familiei, Bella (13 luni).

Iubita lui Cristiano Ronaldo se simte excelent în vacanţa din Italia, după cum o arată în imaginile arătate fanilor. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Georgina s-a bronzat sub privirile lui CR7 (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Reclamă

Iahtul pe care se distrează Cristiano alături de familia lui are cinci cabine de lux, şase băi şi o bucătărie modernă, anunţă thesun.co.uk. L-ar fi cumpărat în anul 2020.

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo, după ce a intrat în Cartea Recordurilor

Până să intre în vacanţă, Cristiano Ronaldo a scris o nouă pagină de istorie. Starul lusitan a bifat cel de-al 200-lea meci pentru naţionala sa, în duelul cu Islanda, din preliminariile EURO 2024. După meci, CR7 s-a arătat extrem de bucuros de borna impresionantă atinsă.

Cristiano Ronaldo a fost integralist în duelul dintre Islanda şi Portugalia. Atacantul celor de la Al Nassr a fost decisiv, în meciul 200 la naţională, marcând singurul gol al partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a postat un mesaj pe reţelele de socializare. Susţine că fiecare meci l-a jucat cu aceeaşi intensitate, şi aceeaşi dăruire pentru Portugalia.

De asemenea, mesajul lui Cristiano Ronaldo a fost însoţit şi de un clip video, care susprinde unele momente ale starului lusitan, în tricoul naţionalei sale.

200 de meciuri cu acelaşi angajament, acceaşi dedicare şi responsabilitate, la fel ca prima dată când am jucat în acest tricou. Sunt aici, continui să marchez, să-mi urmez visul şi să dau totul pentru echipă şi pentru ţara noastră. Din dragoste pentru Portugalia”, se arată în mesajul postat de Cristiano Ronaldo, pe contul oficial de Instagram.

Cristiano Ronaldo a marcat golul cu numărul 123 pentru naţionala Portugaliei. Bucuria lui Ronaldo a fost una uriaşă, după ce arbitrajul video i-a verificat și validat reușita din partida cu Islanda. Așteptarea verificării a fost una lungă, iar, după aceasta, Ronaldo s-a bucurat ca și cum abia ar fi marcat golul.

După ce a aflat chiar lângă arbitru că golul îi este validat, Cristiano Ronaldo a luat-o la fugă spre colţul terenului, acolo unde s-a bucurat în stilul caracteristic.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez locuiesc, la Riad, într-un palat de 14 milioane de euro

Potrivit layalinaprivee.com, Cristiano Ronaldo s-a mutat într-o casă luxoasă din Riad care este estimată la 14 milioane de euro. Are opt dormitoare, o piscină de dimensiuni olimpice, dar şi o cascadă chiar în holul principal.

Palatul lui Ronaldo ar fi înconjurat de alte trei case care ar putea fi locuite de alţi membri ai familiei, invitaţi sau angajaţi.

Reclamă

Zona în care s-a mutat atacantul de 38 de ani este una extrem de căutată de milionari. În apropierea palatului lui Cristiano sunt mai multe piscine, restaurante de fiţe şi magazine cu produse de lux. În plus, acolo ar fi şi cele mai bune şcoli pentru cei cinci copii ai portughezului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și