Închide meniul
Foto

Georgina Rodriguez s-a pozat cu bijuterii de 4 milioane de euro. Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost „taxată” imediat de fani

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 15 ianuarie 2024, 19:38

Georgina Rodriguez s-a pozat cu bijuterii de 4 milioane de euro. Iubita lui Cristiano Ronaldo a fost „taxată” imediat de fani

Georgina Rodriguez s-a pozat cu bijuterii de 4 milioane de euro

Georgina Rodriguez / Instagram

Georgina Rodriguez s-a pozat cu bijuterii de 4 milioane de euro. Iubita lui Cristiano Ronaldo a făcut furori pe rețelele de socializare, dar a fost totuși criticată de un grup de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partenera superstarului de la Al-Nassr a lăsat de-o parte modestia și și-a etalat o parte din colecția de bijuterii de lux care, potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii de la The Sun, valorează aproximativ 4 milioane de euro. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE ÎN GALERIA FOTO)

Georgina Rodriguez s-a pozat cu bijuterii de 4 milioane de euro. Reacțiile fanilor

După ce a făcut postarea pe rețelele de socializare, Georgina Rodriguez a fost făcută praf de un număr de fani. Aceștia o critică pe iubita lui Cristiano Ronaldo pentru faptul că are asemenea bijuterii, în condițiile în care, în lume, există persoane care mor de foame.

Totodată, un alt fan a remarcat faptul că acele bijuterii ar fi un cadou de la Cristiano Ronaldo și că aceasta nu a muncit pentru a le obține.

„De ce să arăți toate astea când sunt oameni care nu au ce mânca?”, „Există un singur lucru pe care banii nu îl pot cumpăra: clasa”, „Ok, vedem diamantele lui Cristiano”, „Unghii mult prea lungi și prea multe bijuterii”, sunt o parte din comentariile de la postarea Georginei.

Reclamă

Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au cunoscut în 2016, pe vremea când ea lucra într-un magazin de haine de lux. De atunci, cei doi formează un cuplu, și au împreună trei copii.

Georgina Rodiguez, apariţie răvăşitoare la piscină

Georgina Rordiguez a avut o apariţie răvăşitoare, la piscină, în Arabia Saudită. Iubita lui Cristiano Ronaldo a postat, pe reţelele sociale, mai multe fotografii în care apare în costum de baie. Acestea s-au viralizat imediat.

Modelul în vârstă de 29 de ani se simte excelent la vila de lux în care locuieşte alături de atacantul lui Al Nassr. Georgina este unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri la nivel mondial. Are aproape 50 de milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă în ultimul an au apărut tot mai multe zvonuri că Ronaldo nu mai vrea să stea la Riad şi că îşi doreşte să revină în Europa, Georgina pare că s-a adaptat la noua viaţă. A ajuns să locuiască într-un palat de 14 milioane de euro alături de CR7 şi de copiii starului portughez.

Georgina Rodriguez tocmai a postat mai multe imagini în timp ce făcea plajă la piscină. „Fiecare cer are nuanța lui”, a fost mesajul ei. În primele 5 ore a primit nu mai puţin de 3 milioane de aprecieri!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și