Închide meniul
Foto

Gerard Pique are probleme în relația cu Clara Chia! Ce i-a cerut tânără de 22 de ani, după ce l-a făcut să se despartă de Shakira

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 octombrie 2022, 21:14

Gerard Pique are probleme în relația cu Clara Chia! Ce i-a cerut tânără de 22 de ani, după ce l-a făcut să se despartă de Shakira

Gerard Pique are probleme în relația cu Clara Chia!

Gerard Pique, la Tribunal / Profimedia

Gerard Pique are probleme în relația cu Clara Chia. Studenta de 22 de ani care l-a făcut pe fostbalistul Barcelonei să divorțeze de Shakira i-a cerut acestuia un lucru care l-a scos din minți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique și Clara Chia a fost surprinși recent la Paris și Barcelona. Tânăra a avut o ieșire nervoasă. Blondina l-ar fi atenționat pe partenerul său că nu o protejează suficient în fața presei.

Gerard Pique are probleme în relația cu Clara Chia

„Karma lucrează”, a titrat publicația Animated Times. „După ce a înșelat-o pe Shakira, relația lui Gerard Pique cu Clara Chia s-a deteriorat”, mai notează spaniolii.

Problemele între cei doi ar fi apărut imediat după ce Clara Chia i-a cerut lui Pique să o trateze la fel cum se comporta cu Shakira în vremurile bune ale relației celor doi, conform sursei citate mai sus.

Shakira și Pique s-au despărțit în luna iunie a acestui an. Cei doi s-au cunoscut în 2010 și împreună au doi băieți: Sasha și Milan.

Reclamă

Gerard Pique îi cere Shakirei suma de 400.000 de dolari după despărțire

Chiar cei doi copii reprezintă mărul discordiei dintre Shakira și Gerard Pique, după ce au pus punct relației. Artista din Columbia își dorește să-i ia cu ea și să se stabilească în Statele Unite, la Miami. Inițial, fotbalistul s-a opus categoric scenariului respectiv, însă acum pare dispus să îl accepte… însă nu gratuit!

Conform publicației Telemundo, fundașul Barcei i-a transmis fostei sale partenere că își va da acordul să plece cu cei doi băieți în SUA cu două condiții: să îi achite o datorie mai veche, în valoare de 400.000 de dolari, și să îi cumpere în fiecare an 5 bilete la business class pe ruta Barcelona – Miami, pentru a-și putea vedea copiii.

Shakira nu duce lipsă de fonduri. Celebra cântăreață de muzică latino are o avere răsunătoare, estimată la 300 de milioane de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira, în timp ce se afla în Suedia

Gerard Pique ar fi înșelat-o pe celebra Shakira în timp ce se afla în Suedia. Fundașul Barcelonei a fost surprins alături de o blondă superbă, despre care s-a aflat ulterior că este Clara Chia.

Conform El Periodico, Pique a mers în această vară în Suedia, la Stockholm, în calitate de invitat la evenimentul „Briliant Minds”, din postura de CEO al firmei Kosmos, care se ocupă cu dezvoltarea proiectelor sportive.

Sursa citată anunță că, în aceeași seară, Pique a ieșit într-un local și a fost surprins alături de Clara Chia. Cei doi au fost fotografiați de un fan, iar poza a ajuns pe internet și s-a viralizat. Tânăra lucra ca ospătar când s-a cunoscut cu fotbalistul Barcelonei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și