Închide meniul

Gerard Pique, lovitură de proporții pentru Shakira: “Negocierile vor fi foarte dificile!”. Decizia radicală a jucătorului Barcelonei

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2022, 13:19 / Actualizat: 24 iunie 2022, 15:45

Gerard Pique, lovitură de proporții pentru Shakira: “Negocierile vor fi foarte dificile!”. Decizia radicală a jucătorului Barcelonei

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani

Shakira și Gerard Pique, în timpul unui meci

  • Gerard Pique, lovitură de proporții pentru Shakira
  • Decizia radicală a fundașului de la FC Barcelona

Gerard Pique a avut o lovitură de proporții pentru Shakira, după ce doi s-au despărțit. Celebra cântăreață columbiană, de care Cristi Borcea era îndrăgostit în trecut, intenționa să plece împreună cu cei doi copii, Milan și Sasha, în vacanță în Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique nu a fost deloc încântat de planul fostei sale partenere și și-a exprimat refuzul.

Gerard Pique, lovitură de proporții pentru Shakira!

Povestea de dragoste dintre Gerard Pique și Shakira s-a încheiat după 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, iar micuții au devenit acum principalul motiv de dispută dintre fotbalist și artistă.

Reclamă

Chiar dacă nu sunt căsătoriți, custodia copiilor se anunță a fi o mare problemă pentru cele două vedete. Potrivit cotidianului Marca, “războiul” de pe această temă a început deja.

Shakira era pregătită să plece în vacanță în Statele Unite, la Miami, alături de cei doi copii, timp de două luni.

Reclamă

Pique nici nu a vrut să audă de un asemenea scenariu, pe motivul că Sasha și Milan ar stea prea mult timp departe de bunicii lor (părinții fotbalistului).

Fundașul Barcelonei consideră că o vacanță de asemenea durată i-ar afecta pe copii, având în vedere că aceștia au fost crescuți de bunici încă de la naștere.

Așadar, toate evenimentele petrecute în ultima perioadă indică spre o dispută legală pentru custodia copii.

Reclamă 4 / 0/3

“Relația dintre cei doi este foarte tensionată, foarte distantă, iar negocierile vor fi extrem de dificile”, a notat jurnalista Laura Fa, citată de Marca.

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira, în timp ce se afla în Suedia

Gerard Pique ar fi înșelat-o pe celebra Shakira, „feblețea” lui Cristi Borcea, și s-a despărțit de cântăreață după 12 ani de relație. Fotbalistul Barcelonei a fost surprins alături de o blondă superbă, care i-ar fi presupusa amantă.

Conform El Periodico, Pique a mers în urmă cu câteva zile în Suedia, la Stockholm, în calitate de invitat la evenimentul „Briliant Minds”, din postura de CEO al firmei Kosmos, care se ocupă cu dezvoltarea proiectelor sportive.

Sursa citată anunță că, în aceeași seară, Pique a ieșit într-un local și a fost surprins alături de o tânără blondă, a cărei identitate nu a fost încă descoperită. Cei doi au fost fotografiați de un fan, iar poza a ajuns pe internet și s-a viralizat.

Presa din Spania notează că femeia alături de care Pique a apărut în Stockholm e aceeși persoană cu care ar fi înșelat-o pe Shakira, gest care a dus la despărțirea de celebra cântăreață. Presupusa amantă a fotbalistului ar avea 22 de ani și ar lucra ca oaspătar.

Shakira, „feblețea” lui Cristi Borcea

Shakira putea să îi cânte lui Borcea la nunta din 2011 cu Alina Vidican, cea de a doua soţie. Chiar naşul de atunci, Gigi Becali, a vrut să îi ofere 500.000 de euro Shakirei pentru a veni să cânte la nunta lui Borcea. Până la urmă, planul patronul FCSB nu s-a mai concretizat, iar Borcea a venit, la acel moment, cu explicaţii.

Reclamă

“Îmi place Shakira, nu degeaba îi imitam dansul la victoriile dinamoviştilor. Dar eu vreau nuntă, nu spectacol. Nu vă daţi seama ce-ar fi fost în Bucureşti dacă o aduceam pe Shakira? De la aeroport începea show-ul. Îi mulţumesc naşului Gigi pentru intenţie, dar şi fără Shakira va ieşi o nuntă ca-n basme. Vă asigur eu”, spunea Cristi Borcea, la acel moment, conform Libertatea.

Gigi Becali a dat înapoi când a auzit cât cere Shakira pentru a cânta la nunta lui Borcea.

„Am contactat-o pe Shakira si cere 500.000 de euro, daca voia o sută, două de mii de euro, dădeam, dar 500.000 nu dau pe criza asta financiară, pentru că ar putea zice lumea ca tocmai acum m-am găsit să fac aşa ceva”, spunea, în 2011, Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere