Închide meniul
VIDEO

Gerard Pique investește milioane de dolari într-un joc video: ”Vom face tot posibilul pentru a rămâne fideli fotbalului!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2022, 12:43

Gerard Pique investește milioane de dolari într-un joc video: ”Vom face tot posibilul pentru a rămâne fideli fotbalului!”

Gerard Pique este superstarul Barcelonei

Profimedia

Gerard Pique (35 ani) este, pe lângă un fotbalist, și un bun antreprenor. Veteranul de la Barcelona va investi o sumă uriașă, 15 milioane de dolari, într-un joc video.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerard Pique se va implica în jocul numit ”Goals”, potrivit Mundo Deportivo. Investiția vedetei de pe Camp Nou va avea legătură cu lumea criptomonedelor, iar jocul video se va baza pe criptoactive.

Gerard Pique investește 15 milioane de euro într-un joc video

Creatorul acestui joc a înțeles, după mulți ani de interacțiune cu aceste jocuri video, că „fanii de fotbal au interpretări diferite ale jocului de fotbal perfect”. Intenția ”Goals” este de a „menține jocul distractiv și atractiv pentru toate tipurile de jucători”, scrie sursa citată. 

„Vom face tot posibilul pentru a rămâne fideli fotbalului. Trebuie să ne amintim că GOALS este un joc video și prioritatea noastră este să vă facem experiența cât mai plăcută”, au mai transmis creatorii jocului.

Pique mai are contract cu Barcelona până în 2024. El joacă la clubul de pe Camp Nou din 2008, fiind unul dintre cei mai longevi fotbaliști ai trupei blaugrana. Încă e piesă de bază în apărarea Barcelonei.

Reclamă

Gerard Pique s-a accidentat în Frankfurt – Barcelona1-1

Frankfurt – Barcelona e derby-ul serii în UEFA Europa League. Antrenorul catalanilor, Xavi, a avut un ghinion teribil în prima repriză. Veteranul și stâlpul „apărării”, Gerard Pique, s-a accidentat.

Gerard Pique a avut probleme din cauza gazonului de pe stadionul lui Frankfurt. Fundașul catalan a alunecat și a resimțit dureri. Ca să nu agraveze situația, Xavi l-a scos din teren.

În locul lui Pique a fost introdus Clement Lenglet, fundaș care nu e pe placul lui Xavi. Francezul era titular cu Ronald Koeman, dar a trecut pe banca de rezerve odată cu venirea lui Xavi.

Reclamă 4 / 0/3

37 de meciuri a adunat Gerard Pique pentru Barcelona în acest sezon, fiind unul dintre cei mai utilizați jucători ai catalanilor. Fundașul de 35 de ani a marcat și trei goluri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și