Închide meniul
Foto

Gică Hagi, dezvăluiri savuroase despre petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi. Motivul pentru care a plecat mai repede

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2023, 20:29

Reclamă
Gică Hagi, dezvăluiri savuroase despre petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi. Motivul pentru care a plecat mai repede

Gică Hagi, dezvăluiri savuroase despre petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi

Gică Hagi, la petrecerea lui Ianis Hagi / Colaj Instagram

Gică Hagi a venit cu dezvăluiri savuroase despre petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. „Regele” a anunţat care a fost motivul pentru care a plecat mai repede, înaintea tuturor invitaţilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost imagini spectaculoase de la petrecerea de familie. S-a dansat pe muzică machedonească la o zi după ce Ianis Hagi a fost MVP-ul meciului România – Andorra, scor 4-0. Mijlocaşul a a marcat un gol, a dat un assist şi a obţinut un penalty pe Arena Naţională.

Gică Hagi, dezvăluiri savuroase despre petrecerea de logodnă a lui Ianis Hagi

Gică Hagi a ţinut să afirme că va avea loc şi o altă petrecere de logodnă. De această dată a fost nevoit să plece mai repede, pentru a putea pregăti antrenamentul Farului. Totuşi, „Regele” a anunţat că a dansat şi că s-a bucurat la maximum de momentul festiv.

Una e una, alta e alta. Dacă era zi de antrenament, normal că trebuia să plec de la petrecere.

Nu a fost ceva, a fost doar un moment în care a trebuit să ne cunoaştem unii cu ceilalţi. Logodna va fi… nu ştiţi că nouă ne place să dansăm şi să cântăm? Când e de muncă, muncim, când e de distracţie, ne distrăm.

Reclamă

Normal (n.r. dacă a dansat şi el). Nu ai văzut când am câştigat campionatul cum am dansat? Sunt şi momentele astea în care mai uităm de tensiune, de presiune. Când trebuie să fii natural„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Ianis Hagi, îmbrăcat într-un sacou de culoare albastră, a dansat pe muzică machedonească alături de invitaţii săi. (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). De cealaltă parte, Elena Tănase a strălucit la eveniment, şi a întors toate privirile, fiind îmbrăcată într-o rochie roşie.

Imagini de senzaţie de la logodna lui Ianis Hagi cu Elena Tănase

Ianis Hagi şi Elena Tănase au refuzat cadoul de nuntă pe care şi-a dorit să îl ofere Gică Hagi. Mijlocaşul de 24 de ani al lui Deportivo Alaves nu şi-a dorit să fie ajutat de tatăl său, care s-a arătat dispus să îi ofere o „bijuterie” de un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit cancan.ro, Gică Hagi şi-a dorit să le facă celor doi un cadou spectaculos, după oficializarea logodnei. „Regele” i-a transmis lui Ianis că îşi doreşte să le cumpere o vilă de peste un milion de euro în zona Pipera. A avut parte de o surpriză în momentul în care fiul său a refuzat.

Ianis Hagi i-ar fi transmis că îşi doreşte să îşi cumpere singur un apartament în zona Primăverii. Totuşi, a ajuns la un acord cu Gică Hagi atunci când a fost vorba de respectarea unor datini machedoneşti. Toate cheltuielile cu nunta care va avea loc în 2024 vor fi respectate de cel mai bun marcator din istoria naţionalei României.

Ianis i-a multumit mult tatălui său, i-a spus că-i este recunoscător pentru că s-a gândit la un asemenea gest, dar că și-ar dori să își cumpere singur un apartament în zona Primăverii, acolo unde să locuiască alături de soție când vor veni în țară. I-a spus că vrea să pornească în căsnicie cu ceva cumpărat de el, pe propriile lui forțe.

Gică nu s-a supărat, a apreciat foarte mult gestul fiului său și faptul că gândește ca un bărbat adevărat. I-a spus că, totuși, și-ar dori să respecte tradiția machedonească și să plătească el absolut toate cheltuielile de nuntă. Ianis a fost de acord, ei sunt o familie foarte unită, rar mai vezi așa ceva„, a mărturisit un apropiat al familiei, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” 16:39 Bayer Leverkusen – AS Roma şi Atalanta – Marseille LIVE SCORE (22:00). Vom afla finalele Europa League şi Conference League 15:41 Irina Begu s-a calificat în turul doi al turneului de la Roma 15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și