Închide meniul
Foto

Ianis Hagi se pregăteşte de nuntă! A cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase. Cât de frumoasă e logodnica lui

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 iunie 2023, 18:05 / Actualizat: 21 iunie 2023, 19:11

Reclamă
Ianis Hagi se pregăteşte de nuntă! A cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase. Cât de frumoasă e logodnica lui

Ianis Hagi a făcut cununia civilă cu Elena Tănase

Ianis Hagi şi Elena Tănase / Instagram

Ianis Hagi se pregăteşte de nuntă. Fiul lui Gică Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Tănase. Mijlocaşul lui Rangers a făcut pasul cel mare în Paris, „oraşul iubirii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 24 de ani, Ianis Hagi trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu o tânără studentă din Constanţa, de origine aromână. Încă de la începutul anului s-a vehiculat că fiul „Regelui” s-a logodit cu Elena, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ianis Hagi se pregăteşte de nuntă! A cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase

Totuşi, abia acum a decis Ianis să îşi ia inima în dinţi şi să îşi ceară iubita în căsătorie. Internaţionalul român a dus-o pe Elena la Paris după „dubla” naţionalei cu Kosovo şi Elveţia.

Potrivit playsport.ro, fiul lui Gică Hagi este în al 9-lea cer. Elena Tănase a răspuns „DA” în momentul în care Ianis s-a aşezat în genunchi şi i-a oferit inelul de logodnă. Sursa citată a publicat şi imagini din momentul în care Ianis Hagi a cerut-o de soţie pe Elena.

Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase
Ianis Hagi s-a logodit cu Elena Tănase

Ianis Hagi anunţase la începutul acestui an că vrea să îşi întemeieze o familie, dar s-a ferit să ofere mai multe detalii despre iubita lui.

Reclamă

Relaţia mea îmi place să o am privată, pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea.

Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine.

Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e„, a spus Ianis Hagi, în luna februarie, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este iubita lui Ianis Hagi

Elena Tănase este o superbă domnişoară care a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Provine dintr-o familie înstărită, tătăl fetei fiind un prosper om de afaceri din Constanţa.

Părinţii Elenei s-au întâlnit deja cu Gică Hagi. Dimciu-Palavoti Tănase se cunoaşte de mai mulţi ani cu cel mai bun marcator din istoria reprezentativei tricolore. De altfel, în 2019, Gică a fost invitat la un eveniment din familia Tănase. Fratele Elei şi-a botezat copilul, iar Hagi a fost printre invitaţi.

Ianis Hagi nu are motive de îngrijorare. Lui Gică Hagi i-a plăcut de Elena Tănase şi a acceptat imediat relaţia. De altfel, povestea lor de dragoste este susţinută de ambele familii.

Iubita lui Ianis Hagi s-a întâlnit în Scoţia cu Gică Hagi

Iubita lui Ianis Hagi a avut o întâlnire de „gradul zero” cu Gică Hagi. Mijlocaşul lui Rangers i-a avut alături pe cei doi chiar de ziua lui, pe 22 octombrie. 24 de ani a împlinit internaţionalul român, iar imaginile de la petrecere sunt unele cu adevărat spectaculoase.

Întreaga familie a lui Ianis Hagi şi-a făcut apariţia în Scoţia. „Au venit din România ca să fie alături de mine în această zi specială. Nu puteam fi mai fericit de atât„.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și