Închide meniul
Foto

Gică Popescu are cu ce se mândri! Fiica sa, Maria, îşi doreşte să devină o femeie de afaceri de succes. La facultate e premiantă: „Nu a picat niciun examen în 3 ani şi jumătate”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 ianuarie 2022, 10:33 / Actualizat: 8 ianuarie 2022, 12:00

Gică Popescu are cu ce se mândri! Fiica sa, Maria, îşi doreşte să devină o femeie de afaceri de succes. La facultate e premiantă: „Nu a picat niciun examen în 3 ani şi jumătate”

Gică Popescu are cu ce să se mândrească

Antena Sport / Instagram

Maria e mai mare ca Nicolas. Are 20 de ani şi vrea să ajungă o femeie de succes. Tatăl ei a dat-o de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria face Bussiness Administration în Barcelona, una dintre cele mai importante facultăţi de business din lume. Va face un Master în business la Londra şi după aceea la muncă„, a spus Gică Popescu îm exclusivitate la Antena Sport.

Fata lui Gică Popescu e una dintre premiante la facultate.

Mă bucură enorm ca în cei 3 ani şi jumătate de facultate nu a picat niciun examen! Niciunul. Înseamnă ceva„, a mai spus Popescu.

Maria Popescu nu ratează meciurile Barcelonei şi ale naţionalei României

Şi dacă tot studiază la Barcelona, Maria merge des la meciuri pe Camp Nou.

Reclamă

„La Barcelona merge la toate meciurile. E suporter total”, a dezvăluit Popescu.

Dar nici meciurile României nu le rateaza. Mai ales că joacă vărul Ianis Hagi. Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Da, da. Ei sunt foarte apropiaţi cei 4. Au crescut împreună, petrec vacanţe împreună. E frumos. Au o prietenie superbă. Se uită la meciurile României, la toate se uită„, a mai spus Gică Popescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și