Închide meniul
Foto

Gigi Becali a făcut show în faţa Poliţiei, la 3 dimineaţa. A fost testat de alcoolemie şi antidrog. Decizia imediată luată

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 noiembrie 2023, 8:26

Gigi Becali a făcut show în faţa Poliţiei, la 3 dimineaţa. A fost testat de alcoolemie şi antidrog. Decizia imediată luată

Gigi Becali a făcut show în faţa Poliţiei, la 3 dimineaţa, după ce a fost testat de alcoolemie şi antidrog

Gigi Becali, în faţa Poliţiei

Gigi Becali a făcut show în faţa Poliţiei oraşului Pantelimon. Patronul de la FCSB a fost testat de alcoolemie şi antidrog, după accidentul în urma căruia a lăsat limuzina de lux pe câmp. Becali a luat decizia e nu-i mai face plângere penală celui din cauza căruia s-a produs accidentul, dacă acesta îl va căuta să-şi ceară iertare. Omul de afaceri s-a amuzat pe seama faptului că a fost supus testelor menţionate mai sus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Păi le-am spus cum s-a întâmplat. Eu eram în depăşire şi cineva a intrat în depăşire în lateral cu mine. Am făcut stânga, am intrat în şanţ, l-am ocolit pe el.

Gigi Becali a făcut show în faţa Poliţiei, la 3 dimineaţa, după ce a fost testat de alcoolemie şi antidrog

Eu am intrat în şanţ, omul n-a avut măcar puţin obraz. S-a dus mai departe, nici n-a oprit. Îl îndrum, cel care a făcut asta, vede acuma la voi, să mă caute, să îşi ceară iertare şi nu îi mai fac plângere penală. Mi-au făcut astea, testul drog, testul de alcool, îţi dai seama, canabis, alea alea.

Adevărat că m-a zdruncinat puţin, că ăla e şanţ mare, aţi văzut cât de mare e şanţul ăla? Bine că n-am păţit nimic. A reparat-o, mă! Uite, e asta!”, spune un reporter. „Nu e, mă, asta. Asta e alta, a ginerelui meu”, a spus Becali, citat de observatornews.ro.

Comunicatul Poliţiei, după ce Gigi Becali a ajuns în şanţ cu bolidul de 500.000 de euro

A apărut comunicatul Poliţiei, după ce Gigi Becali a ajuns în şanţ cu bolidul de 500.000 de euro. Patronul FCSB-ului era la volan în momentul accidentului, chiar dacă iniţial s-a crezut că Ionuţ Luţu conducea autoturismul de lux marca Rolls-Royce.

Reclamă

Poliţiştii au anunţat că au fost sesizaţi în legătură cu accidentul care a avut loc în zona Pipera. În momentul în care au ajuns în locul indicat, nu l-au găsit pe milionarul român.

„La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat și a intrat intr-un șanț.

La fața locului s-au deplasat polițiștii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă și că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localității Dobroești.

Reclamă 4 / 0/3

La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări și investigații a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unității de poliție competente, în termenul prevăzut de lege.

De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei victime. Polițiștii rutieri efectuează activități specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul Poliției.

Gigi Becali a dezvăluit că nu a păţit nimic şi că l-a chemat pe Ionuţ Luţu ulterior să ia maşina.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și