Închide meniul

Gigi Becali a investit 2 milioane de euro în locul „unde s-a arătat Dumnezeu pe pământul României”! Mărturisirea milionarului

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 30 octombrie 2023, 11:51

Gigi Becali a investit 2 milioane de euro în locul „unde s-a arătat Dumnezeu pe pământul României! Mărturisirea milionarului

Gigi Becali a primit verdictul în dosarul în care era acuzat de fraudă la vot

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a investit 2 milioane de euro în locul „unde s-a arătat Dumnezeu pe pământul României”. Omul de afaceri a povestit că i s-a spus să meargă acolo şi, ulterior, a dat 2 milioane de euro pentru a se construi biserica de la Maglavit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ajutorul lui Gigi Becali s-a ridicat o biserică în apropierea locului în care Petrache Lupu a mărturisit că l-a văzut de mai multe ori pe Dumnezeu.

Gigi Becali a investit 2 milioane de euro în locul „unde s-a arătat Dumnezeu pe pământul României”

Mi s-a spus să mă duc la Maglavit, acolo unde s-a arătat Dumnezeu pe pământul României”, a spus Gigi Becali, potrivit paginademedia.ro. Becali este cel care a dezvăluit şi cât l-a costat construcţia de la Maglavit, şi anume două milioane de euro.

Ion Ţiriac l-a numit, recent, „prietenul meu din fotbal” pe Gigi Becali. Ion Ţiriac l-a amintit pe Becali în discursul vehement pe care l-a avut în cazul de dopaj al Simonei Halep.

Unde suntem? Pe ce lume suntem? Când după un an de zile vine cineva şi spune `da, atât am săpat să vedem de unde vine ăsta. Am mai găsit altceva, paşaportul biologic`. L-ai găsit acum şase luni? Păi şi şase luni ce ai făcut? De ce nu ai venit în ziua aia să îmi spui că este nu ştiu cine? De ce şase luni? Ai controlat-o de 380 de ori în 10 ani. De ce şase luni? Cum spune prietenul meu din fotbal, domnul Becali, ‘e o treabă care nu e’”, a declarat Ion Ţiriac ieri, în cadrul unui eveniment.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat noi schimbări în primul 11 la FCSB, după egalul cu Petrolul: „Aşa e normal!”

Gigi Becali a anunţat noi schimbări în primul 11 de la FCSB, după egalul cu Petrolul. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat nemulţumit de evoluţia lui Ştefan Târnovanu, şi a declarat că Andrei Vlad ar putea apărea în echipa de start a vicecampioanei, de la meciul următor.

FCSB a condus-o cu 2-0 pe Petrolul, însă „lupii galbeni” au întors rezultatul. Gicu Grozav a marcat la ultima fază, din penalty.

Jair a marcat primul gol al Petrolului, din lovitură liberă. Gigi Becali s-a declarat nemulţumit de faptul că Ştefan Târnovanu nu a parat execuţia mijlocaşului „lupilor”. În acest context, latifundiarul din Pipera a declarat că portarul ar putea trece pe bancă, în locul său urmând să evolueze Andrei Vlad.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Vlad a fost rezervă pe tot parcursul acestui sezon de Liga 1 la FCSB. Ultima dată, acesta a apărat în campionat pe 19 decembrie 2022, într-un meci cu Botoşani. La momentul respectiv, Târnovanu era accidentat.

„Stai să vedem, că poate intră Vlad de acum. Așa e normal. La primul gol, șutul nici nu e tare, e plasat. Târnovanu se uita la minge. O să văd ce zic și ceilalți. Doar acolo putea să o dea. A luat un gol pe care nu trebuia să îl ia”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat că Ovidiu Popescu va reveni în primul 11 la FCSB

De asemenea, Gigi Becali a mai declarat că şi Ovidiu Popescu va reveni în primul 11 la FCSB. În ciuda faptului că Damjan Djokovic a deschis scorul cu Petrolul, patronul de la FCSB nu a fost impresionat de mijlocaşul croat, mărturisind că acesta va fi rezervă în următorul meci.

„Ce mă interesează pe mine că a pus mâna la ureche? E jucător, primește salariu și gata. Dacă era Ovidiu Popescu, mai era Djokovic? Normal c-o să revină Ovidiu Popescu în primul 11”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și