Închide meniul

Gigi Becali, afacere de suflet în Bucovina. Tranzacţia la care nimeni nu se aştepta. Suma plătită de omul de afaceri pentru o pensiune şi o bisericuţă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2021, 11:48

Gigi Becali, afacere de suflet în Bucovina. Tranzacţia la care nimeni nu se aştepta. Suma plătită de omul de afaceri pentru o pensiune şi o bisericuţă

Gigi Becali, achiziţie în Bucovina

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Gigi Becali a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă în comuna Dorna Arini

Proprietarul celor două construcţii, construite în urmă cu 15 ani, era un prieten de-al lui Gigi Becali, Dumitru Ciobanu. Finanţatorul vicecampioanei României l-a convins să i le cedeze în schimbul unei sume considerabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă în Bucovina

Aţi aflat târziu despre tranzacţie. S-a întâmplat în vară, aşa este. Mi-a spus fostul proprietar al pensiunii„, a declarat primarul satului Sunători, Andrei Mazăre, pentru adevărul.ro.

Becali a plătit nu mai puţin de 180.000 de euro. Milionarul a decis să cumpere pensiunea după ce ar fi văzut câteva imagini cu ea, pe internet. Aceasta are 7 camere şi o capacitate de 24 de locuri. Două măicuţe s-ar fi mutat deja acolo.

Reclamă

În bisericuţa ajunsă în proprietatea patronului de la FCSB sunt oficiate slujbe religioase, de un preot-călugăr, de două ori pe lună. Localnicii anunţă că Gigi Becali şi-ar dori să îşi amenajeze o mănăstire în zonă. De altfel, acesta a şi anunţat că îşi doreşte să se călugărească în momentul în care toate fiicele sale vor fi căsătorite.

Citește și:

Alexandra Becali calcă pe urmele tatălui său

Inspiraţia pe care Gigi Becali o are în afaceri pare să fie moştenită şi de către fiicele latifundiarului din Pipera. După Teodora, a venit rândul Alexandrei Becali să-şi încerce norocul în afacerile imobiliare. Tânăra de doar 25 de ani s-a lansat în construcţia unui proiect imobiliar care, la final, va avea aproximativ 500 de apartamente. Cele mai multe dintre ele vor fi de două camere, anunţă profit.ro.

Reclamă

Alexandra Becali şi-a deschis chiar propria firmă de imobiliare. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali şi-a deschis în luna aprilie Alexandra Becali Imobiliare, o firmă separată de compania Teodorei Becali, sora sa. mai mult, sursa citată susţine că Alexandra Becali va construi cele aproximativ 500 de apartamente pe 3 loturi de teren din Pipera, pe care le-a primit de la tatăl său, Gigi Becali. Două dintre loturi sunt despărţite de un teren pe care Dumitru Dragomir l-a cumpărat de la Gigi Becali şi unde fostul preşedinte LPF vrea, de asemenea, să construiască un complex imobiliar.

Cealaltă fiică a lui Gigi Becali, Teodora Becali, fata cea mare a latifundiarului din Pipera, a fost prima care şi-a deschis propria afacere, tot în lumea dezvoltatorilor imobiliare. Nu este singură în această afacere. A demarat-o împreună cu soţul ei, Mihai Mincu. Este vorba despre construcţia complexului imobiliar MTM Residence. Acesta va oferi aproximativ 200 de apartamente şi se află pe un teren deţinut tot de Gigi Becali, situaţia peste drum de proiectul lansat de Alexandra Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!