Închide meniul
Foto

Gigi Becali chiar vrea să se călugărească. Cum a fost surprins la Catedrala Patriarhală

Publicat: 17 iunie 2023, 17:13

Reclamă
Gigi Becali chiar vrea să se călugărească. Cum a fost surprins la Catedrala Patriarhală

Gigi Becali chiar vrea să se călugărească

Gigi Becali, surprins în timpul slujbei de la Catedrala Patriarhală / Trinitas TV

Gigi Becali chiar vrea să se călugărească, cu toate că a anunţat că nu mai ia în calcul să vândă FCSB şi să se retragă din fotbal. Latifundiarul din Pipera este hotărât să îşi dedice viaţa bisericii şi este nelipsit de la slujbe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri nu a mai fost de trei ani pe stadion. În schimb, se duce săptămânal în lăcaşurile de cult. Becali tocmai a fost surprins într-o postură inedită la Catedrala Patriarhală.

Gigi Becali chiar vrea să se călugărească

Milionarul român a participat la Sfânta Liturghie şi a citit din Epistola Sobornicească a Sfântului Apostol Iacob și din Epistola către Galateni a Sfântului Apostol Pavel.

Imaginile cu Gigi Becali, care au fost transmise în direct de Trinitas TV, au devenit imediat virale (VEZI LA 02.01.54)

Gigi Becali îşi construieşte deja un oraş monahal unde îşi doreşte să se retragă din viaţa publică şi să se călugărească. A cumpărat 30 de hectare în Comanca, la aproximativ 210 kilometri depărtare de vila lui din Pipera, şi a construit deja prima mănăstire.

Reclamă

Locul în care Gigi Becali vrea să se călugărească

În zona unde se află Mănăstirea respectivă sunt și mai multe case, unde locuiesc oameni, iar între ele sunt amplasate mai multe panouri solare. În plus, Mănăstirea e „îmbrăcată” complet în aur pe interior, fiind cunoscută drept Athosul românesc.

Un detaliu important e că Mănăstirea e interzisă femeilor. Gigi Becali și-a adus deja acolo aproximativ 200-300 de oi.

O să fie un oraş monahal călugăresc. Pentru că într-o parte vor fi bărbaţi, călăgări, şi într-o altă mănăstire numai femei. La femei nu calcă bărbaţii, la bărbati nu calcă femei„, spunea, în trecut, Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Deși n-au voie în Mănăstire, Gigi Becali plănuiește să construiască case pentru fiicele și soția lui în zona respectivă. Afaceristul. vrea să facă același gest și pentru oamenii săi de încredere de la FCSB, Luțu, Mihai Stoica și Alexandru Tudor.

Gigi Becali şi-a făcut planul pentru sezonul viitor

Patronul de la FCSB a declarat că va investi o sumă considerabilă în transferuri, în această vară, în speranţa ca roş-albaştrii să câştige titlul în sezonul viitor.

FCSB a făcut primul transfer din această perioadă de mercato. Roş-albaştrii s-au înţeles cu Alexandru Băluţă, iar Gigi Becali a anunţat că nu se opreşte aici, şi cel puţin trei jucători vor mai veni la echipa sa.

Nu va fi o problemă dacă nu vom reuși să ne calificăm în grupele Conference League. Ar fi o problemă financiară, dacă acum m-am hotărât să fac asta, acum o fac. Ce să mai… Când mai tai, când mai bag… acum m-am hotărât să fac asta și atunci o fac. Dacă întrăm în Conference și mai luăm 7-8 milioane cu atât mai bine. De aia o și fac, pentru că risc două milioane, trei cu salariile, ca să pot să iau opt.

Le vreau pe toate. Cupa, campionatul, calificare Champions League. Toate. Să ne lăsați să ne pregătim”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și