Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluiri uimitoare: „E periculos acolo pentru oamenii bogaţi!” Investiţia uriaşă pe care a făcut-o

Reclamă

Publicat: 5 noiembrie 2022, 19:00

Gigi Becali, dezvăluiri uimitoare: „E periculos acolo pentru oamenii bogaţi! Investiţia uriaşă pe care a făcut-o

Gigi Becali, dezvăluiri uimitoare

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă | Hepta

Gigi Becali, dezvăluiri uimitoare despre o investiţie făcută. Gigi Becali a vorbit despre una dintre marile sale investiţii. Becali a vorbit despre biserica pe care a construită în Rwanda şi despre motivul pentru care a ales să facă acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali spune că că ideea de a construi o biserică în Africa i-a dat-o un călugăr. Becali nu a mers la sfinţirea lăcaşului de cult de teamă.

Gigi Becali, dezvăluiri uimitoare despre o investiţie făcută

M-a contactat un călugăr, preot român care face misiunea în Rwanda. Și am început ușor, ușor. Şi după dacă mi-a plăcut, adică am văzut că el avansează și îmi plăcea că el cu bani cât îi dădeam făceam foarte mult. Atunci am tot dat bani pentru că am văzut că face locuri frumoase și mi-a plăcut.

Părintele i-a învățat. Cântă acolo imnul României, zic o parte din slujbă în limba română. Eu n-am fost pentru că acolo trebuie să faci un vaccin și plus de asta e periculos pentru oamenii bogați. În Uganda mănâncă mii de copii pentru că acolo le-am cumpărat zeci de hectare de teren„, a spus Gigi Becali la Antena 3 CNN.

Gigi Becali ajută 2.000 de copii din Africa

Gigi Becali a construit biserici, case şi şcoli în Africa. Finanţatorul FCSB spune că ajută de şapte ani oameni din Uganda şi Rwanda. Uganda şi Rwanda sunt cele două ţări unde Becali a trimis ajutoare. Acesta este mândru că acum acolo au loc slujbe ortodoxe.

Reclamă

Copiii pe care îi ajută Becali au învăţat imnul naţional al României ca să îi mulţumească omului de afaceri.

„Asta a fost ideea lor, au învățat imnul (n.r. României). Sunt mai multe acțiuni acolo, slujbe, botezuri. Am trimis acolo inginer, arhitect, pictori. De vreo 6-7 ani se lucrează acolo. Este o misiune creștină. Nu am întâmpinat nicio piedică. Chiar am avut foarte multe facilități, chiar și la vamă, că am trimis foarte multe utilaje.

Interesul meu este numai unul singur: îl vreau pe Hristos și vreau să fiu cu Hristos. Și dacă vrei să fii cu Hristos, trebuie să faci binele și ca să faci binele, trebuie să vezi că oamenii mor de foame și de sete acolo și tu aici ai bogății.

Reclamă 4 / 0/3

Și oameni care au două mâini și două picioare ca tine, simțuri și discernământ, exact ca tine numai că au piele neagră, nu e mare diferență, ei mor de foame și de sete. Tu dacă ești indiferent, nu mai ești cu Hristos, ești cu dracii pe lumea cealaltă”, spunea, în trecut, Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

Becali, „misionar” în Africa: „Se botează cu miile”

Becali spune că nu îi consideră egali pe oamenii de culoare, pentru că „Dumnezeu a dat albilor mai mult noroc”.

„Ați văzut, acum au condiții, sunt vreo 2.000 de copii care mănâncă, am făcut școală, am dat bani la spital. Aduc de acolo bărbați negri care să facă teologia aici, să slujească acolo preoția ortodoxă. Se botează cu miile.

Nu îi consider egali (n.r. pe cei de culoare), pentru că nouă, albilor, ne-a dat Dumnezeu mai mult noroc și atunci ei nu sunt egali, săracii, cu noi. Ei, săracii, sunt mai buni decât noi, pentru că au chin mai mare.

Noi am primit prea mult și atunci cum să fim egali? Noi am primit și nu suntem mulțumiți. Ei, săracii, nu au primit și sunt mulțumiți cu puțin”, a mai spus şeful FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și