Închide meniul

Gigi Becali, din nou în faţa judecătorilor! Cere redeschiderea un dosar penal. Când se va da verdictul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2021, 11:30

Gigi Becali, din nou în faţa judecătorilor! Cere redeschiderea un dosar penal. Când se va da verdictul!

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Potrivit spynews.ro, omul de afaceri a deschis procesul la finalul lunii iunie, iar primul termen a avut loc în urmă cu două săptămâni. Încă nu s-a luat o hotărâre din cauza faptului că avocatul lui Becali nu s-a putut prezenta la înfăţişare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali cere redeschiderea unui dosar penal

Instanţa a amânat atunci procesul pentru data de 8 septembrie, iar judecătorii au stabilit când vor da verdictul: „Stabileşte termen pentru pronunţare la data de 22.09.2021”

Gigi Becali tocmai a avut câştig de cauză într-un alt proces, caflat pe rolul Judecătoriei Buftea. A obţinut executarea silită a Primăriei Voluntari.

Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, pentru recuperarea sumelor la care a fost obligat debitorul către creditor prin titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac”, se arată în motivare.

Patronul vicecampioanei României s-a judecat şi cu Primăria Capitalei şi a obţinut o sumă uriaşă. A primit despăgubiri de peste 900.000 de euro pentru că, pe un teren de-al lui, s-a construit Pasajul Pipera.

Reclamă

Gigi Becali ar putea pierde 1,5 milioane de euro

Unul dintre sponsorii vicecampioanei a intrat în insolvenţă, iar roş-albaştrii riscă să rămână fără circa 1,5 milioane de euro, cât ar fi trebuit să încaseze de la compania de asigurări.

Cei de la FCSB ar putea avea de suferit din punct de vedere economic în perioada următoare. Un venit important nu mai este deloc sigur. După ce a pierdut banii de la UEFA, atunci când a ratat calificarea în grupele Conference League, echipa lui Gigi Becali ar putea pierde și banii de la sponsorul principal.

Firma de asigurări care este sponsorul principal al vicecampioanei ar fi la un pas de procedura de faliment, anunţă hotnews.ro. În conturile companiei de asigurări nu a fost efectuată nicio plată aferentă contravalorii acțiunilor subscrise de către un acționar minoritar. Subscrierile vizau capitalizarea cu 150 milioane de euro, necesare pentru evitarea deschiderii procedurii de faliment, mai scrie sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali aşteaptă răspunsul judecătorilor
  • Decizia luată de patronul lui FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și